По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības atskaites, VID - attiecības, informācija, audīts

4.pielikuma summa? Uz tēmu sarakstu

4.pielikuma summa?
nesen debatējām par 4.pielikumu ka par notāra un advokāta pakalpojumiem tāds jāsniedz. Nu tas ir skaidrs, ja vajag tad vajag. Bet jautājums kāda summa jārāda 4.peilikumā? kopsumma? Tā sastāv no amata atlīdzības PVN un valsts nodevas. Vai arī 4.peilikumā jāuzrāda tikai amata atlīdzība? Kādas summas jūs iekļaujat 4.pielikumā Pārskas par izmaksātajām summām, kas nav saistītas ar darba attiecībām, izmaksas vietā neieturot nodokli???
Cleo
Cleo 12.07.2004 12:28
19235 ziņojumi

Atbildes (4)

Es iekļauju visu summu (gan valsts nodevu, gan amata atlīdzību, gan PVN), jo atskaitē it kā prasās izmaksātās summas.
Rita
Rita 12.07.2004 15:03
959 ziņojumi
nu es tad arī visu summu. bet vai tas sakritīs ar VID datiem, jo notārs droši vien sniegs neto apgrozījumu tikai amata atlīdzību, jo PVN jāmaksā valstī bet valsts nodeva ir viņa izdevumi.
Cleo
Cleo 12.07.2004 15:09
19235 ziņojumi
Visu, jo pašā pielikumā jau iet runa par IZMAKSĀTO summu, nevis neto, pvn utML sadalījumu
Riba
Riba 12.07.2004 15:58
nav ziņojumu
Paldies, es vispirms ieliku visu summu, un tad sāku domāt, a varbut nevajag visu

Paldies visiem par atsaucību.
Cleo
Cleo 12.07.2004 16:05
19235 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.