По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti

pŗdotās preces izņemšana no noliktavas uzskaites. Uz tēmu sarakstu

pŗdotās preces izņemšana no noliktavas uzskaites.
ja saņemu preci noliktavā un uzkaites vērība ir iepirkuma cena kā pareizi man to pārvietot uz manu veikalu un kā pārdoto preci noņemt no uzskaites. nekad iepriekš ar mazumtirdzniecību neesmu strādājis, īsti nersaprotu... vai pareizi būtu ja par pārdoto preci paralēli kases aparāta čekam rakstu pādrdošanas pavadzīmi?
Larcix
Larcix 08.12.2009 09:33
10 ziņojumi

Atbildes (7)

Ir iekšējās pavadzīmes ar kurām preci pārvieto struktūrvienību ietvaros.

Bet, lai precīzi atrbildētu uz jautājumu, jāzina kaudze lietu - vai noliktava ir citā mājā, vai tikai citā telpā, vai pārdodat akcizētās preces...
Andaz
Andaz 08.12.2009 09:37
27897 ziņojumi
*... par pārdoto preci paralēli kases aparāta čekam rakstu pādrdošanas pavadzīmi...*

-----------------------------

Tā jancīgi izklausās...

Varbūt sāciet izklāstu ar uzskaites metodēm kādas pastāv un apstākļiem, kas ir būtiski tirdz. org. Jūsu uzņ.
Liepupe
Liepupe 08.12.2009 10:16
nav ziņojumu
te nav nekā. mani pieaicināja jo līdz šim te viņi paši kkā muļāja bet tagad tas neiet cauri. man noliktavas uzkaitē ir prece kas jau pārdota un tagad es gribu zināt kā viņu no turienes dabūt ārā...
Larcix
Larcix 08.12.2009 10:44
10 ziņojumi
Atbilde viena - Inventarizācija pēc fakta Šur, Inventarizācija pēc fakta Tur.
Liepupe
Liepupe 08.12.2009 10:47
nav ziņojumu
... Vienlaicīgi.
Liepupe
Liepupe 08.12.2009 10:48
nav ziņojumu
"mani pieaicināja jo līdz šim te viņi paši kkā muļāja" - atvainojos par savu rupjību, bet izskatās, ka jāpieaicina vēl kāds, kas kaut ko sajēdz, lai netiek muļļāts tālāk!
Andaz
Andaz 08.12.2009 11:31
27897 ziņojumi
Я молчу.
Martinas
Martinas 08.12.2009 18:34
38532 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.