Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti
pŗdotās preces izņemšana no noliktavas uzskaites. Uz tēmu sarakstu

Larcix 08.12.2009 09:33
10 ziņojumi
10 ziņojumi
Atbildes (7)
Ir iekšējās pavadzīmes ar kurām preci pārvieto struktūrvienību ietvaros.
Bet, lai precīzi atrbildētu uz jautājumu, jāzina kaudze lietu - vai noliktava ir citā mājā, vai tikai citā telpā, vai pārdodat akcizētās preces...
Bet, lai precīzi atrbildētu uz jautājumu, jāzina kaudze lietu - vai noliktava ir citā mājā, vai tikai citā telpā, vai pārdodat akcizētās preces...
*... par pārdoto preci paralēli kases aparāta čekam rakstu pādrdošanas pavadzīmi...*
-----------------------------
Tā jancīgi izklausās...
Varbūt sāciet izklāstu ar uzskaites metodēm kādas pastāv un apstākļiem, kas ir būtiski tirdz. org. Jūsu uzņ.
-----------------------------
Tā jancīgi izklausās...

Varbūt sāciet izklāstu ar uzskaites metodēm kādas pastāv un apstākļiem, kas ir būtiski tirdz. org. Jūsu uzņ.

Liepupe 08.12.2009 10:16
nav ziņojumu
nav ziņojumu
te nav nekā. mani pieaicināja jo līdz šim te viņi paši kkā muļāja bet tagad tas neiet cauri. man noliktavas uzkaitē ir prece kas jau pārdota un tagad es gribu zināt kā viņu no turienes dabūt ārā...

Larcix 08.12.2009 10:44
10 ziņojumi
10 ziņojumi
Atbilde viena - Inventarizācija pēc fakta Šur, Inventarizācija pēc fakta Tur.

Liepupe 08.12.2009 10:47
nav ziņojumu
nav ziņojumu
... Vienlaicīgi.

Liepupe 08.12.2009 10:48
nav ziņojumu
nav ziņojumu
"mani pieaicināja jo līdz šim te viņi paši kkā muļāja" - atvainojos par savu rupjību, bet izskatās, ka jāpieaicina vēl kāds, kas kaut ko sajēdz, lai netiek muļļāts tālāk!
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt