Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Atvalinājums
Labdien,
Gribēju precīzēt šādu jautājumu:
Ja es strādāju četros darbos (4 uzņēmumi) un vēlos paņemt atvalinājumu - vai tad man jārakstā 4 iesniegumi??? Vai es varu vienā darbā ņemt atvalinājumu, bet parējas nē???
Kā īsti būs?
Atbildes (10)
ja jūs ņemsiet atvaļinājumu vienā uzņēmumā-tad vienu, ja visos četros uzņēmumos ņemsiet atvaļinājumu-tad četrus rakstiet, kas nav saprotams?
Vai nevar tā - es uzrakstu mājās vienu iesniegumu un tas pats no sevis pavairojas un aizlec uz visiem uzņēmumiem?:-S
Bet kas tad tas par atvaļinājumu, ja pārējās 3 vietās strādāsiet? Jāņem visās četrās.:-O
Lūdzu, lūdzu, mums paskaidrojiet - mēs nesapratām!:'(
Manuprāt, grāmatvede strādā ar darba līgumu 4 uzņēmumos. Izdevīgāk būtu taisīt SIA un sniegt grāmatvedības pakalpojumus.
Manuprāt grāmatvede, kas nezina kā rīkoties šādās situācijā, vispār nedrīkst strādāt par grāmatvedi. Kur nu vēl sniegt grāmatvedības pakalpojumus.
MVVNACFDV
Es arī nesapratu. Man arī lūdzu atsūtiet saprotamu atbildi.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture