По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Klubs (jautājumi, novēlējumi, domas)

A darba nespējas lapa Uz tēmu sarakstu

A darba nespējas lapa
Lūdzu izskaidrojiet man par A slimības lapu.Lietatāda ka biju bērna kopšanas atvaļinājumā 1,5 gadus, kad vajadzēja atgriezties darbā bērns sāka slimot un atrados uz B slimības lapas(kopu slimu bērnu), bet situācija tāda ka gaidu otru bērniņu un tagad man pašai veselības problēmas un daktere iedeva A slim.lapu un tad būs B lapa.Toka pirmo slimības lapu B apmaksā VSAA,man ir skaidrs, bet tālāk esmu nesaprašanā!Lūdzu izskaidrojiet!Paldies!
Laseg
Laseg 16.10.2009 22:29
8 ziņojumi

Atbildes (3)

Первый лист Б (детский) оплачивает VSAA, лист А (Ваш) оплачивает работодатель исходя из среднедневного заработка, лист Б (Ваш) оплачиват VSAA.
Martinas
Martinas 16.10.2009 23:02
38532 ziņojumi
Es gribētu zināt vai man naudas ziņā kaut kas sanāk (domāju par Aslimības lapu no darbadevēja), ja biju bērna kopšanas atvaļinājumā.?Paldies!
Laseg
Laseg 17.10.2009 10:11
8 ziņojumi
Ja nav bijusi nekāda izpeļņa iepriekšējos 12 mēnešus, tad A lapai vid.izpeļņu aprēķina no minimālās darba algas kā liekas ir Jūsu gadījumā.
Ilma
Ilma 17.10.2009 10:29
30495 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.