По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti

Rēķina izrakstīšana par konsultatīviem pakalpojumiem Uz tēmu sarakstu

Rēķina izrakstīšana par konsultatīviem pakalpojumiem
Man ir jāizraksta rēķins Beļģijas kompānijai par konsultatīviem pakalpojumiem un man nav ne jausmas kā noformēr rēķinu. Vai konsult. pakalpojumi apliekās ar 18% PVN? Ja, rēķins tiek izrakstīts Beļģijas kompānijai, cik saprotu, tad PVN būs 0%? Vai pareizi? Vai ir jānorāda pēc kāda panta tiek piemērots VAT 0%?

Varbūt kādam ir pieredze šajā jautājumā? Paldies par izpalīdzēšanu.

Mairita
Esbenito
Esbenito 29.06.2004 09:16
8 ziņojumi

Atbildes (3)

Ja Beļģijas uzņēmums reģistrējies ar PVN apliekamo personu reģistrā (jāskatās PVN numurs), tad var piemērot 0% likmi. Likuma 7.pants 1.daļa 3.punkts Jāskatās arī 5.daļa.
Ivite
Ivite 29.06.2004 10:10
64 ziņojumi
Paldies, bet vai tad Beļģija nav iekšzeme? Likuma 7. panta 1. daļa 3.punktssaka, ka 0 procentu likme piemēro pakalpojumiem, kuru sniegšanas vieta saskaņā ar šo likumu nav iekšzeme?
Esbenito
Esbenito 29.06.2004 10:19
8 ziņojumi
PVN likuma pirmajā pantā ir visi likumā lietoto terminu paskaidrojumi un tur stāv rakstīts, ka iekšzeme ir Latvijas Republikas muitas teritorija. Brrrrr :DD Ha, ha tagad sāku domāt, kas ir "muitas reritorija"? Bet esmu par 99% pārliecināta, ka tā ir Latvija, nevis tās muitas teritorijas kur atmuito preci:D Un īstenībā arī tikko pārliecinājos, ka tā arī ir:)
Ivite
Ivite 29.06.2004 11:10
64 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.