Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Pilnvara starp fiziskām personām
Pirmo reizi saskaros ar nepieciešamību pēc pilnvaras, kurā viena fiziska persona pilnvaro otru fizisku personu noņemt no konta naudu, tai ir jābūt notariāli apstiprinātai. Vai šādu pilnvarojumu sastāda pats notārs (šodien nav iespējas kādu notāru sazvanīt, bet ļoti gribas zināt

), vai arī man ir jāsagatavo gatava veidlapa? Un, varbūt kādam ir šādas pilnvaras paraugs, vai varbūt kur tādu var atrast? Paldies par atsaucību.
Я думаю, что можете и сами составить, а нотариус только засвидетельствует.
Может, у кого-нибудь в хранилищах есть образец.
Хотя, там же нет ничего сложного написать, кто (фамилия, имя, отчество, персональный код, возможно, еще и паспортные данные), кому (фамилия, имя, отчество, персональный код, возможно, еще и паспортные данные)и что доверяет сделать и срок действия.
Я думаю у нотариусов есть свои стандартные варианты.
Paldies Irena22. Vienkārši es domāju, ka varbūt tur jābūt kādam juridiski pareizam tekstam, jo frāze "noņemt naudas līdzekļus no mana konta Nr...." diezin vai ies cauri
Paldies Albina. Gaidīsim rītdienu un visu skaidrosim pie paša notāra
Notāri ar to pelna naudu, ka visu paši dikti un gari apraksta. Mūsu vienkāršos tekstiņus pretī neņem.
Nu tad dosimies pie notāra, lai nopelna
Man ir paraugs "Universālai uzticas",varu izsūtīt.
Es atvainojos: e-pasta adrese
dinaro@vgk.ru
Man tas lv labāk patīk
Nedomāju ka tāds
vgk.ruvarētu atrasties Latvijā:-O
Jums Ambera tik tiešām taisnība- pirmo reizi adresi uzrakstīju pareizi- lv. Steidzami jāizlabo savi dati šeit.
И на старуху есть проруха- laikam tā bija teiciens, ja nekļūdos