По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti

Aumomašina iz ES Uz tēmu sarakstu

Aumomašina iz ES
Dobrij denj. Podskazite pozalujsta. Mi PVN platel.v Latvii preobretaem, t.e. uze imeju na rukax invoise ot SEB lizinga LITVA- automašinu ( ne novuju).Po invoisu delaju REVERS.Jatak ponimaju,cto poka mašina ne zaregistrirovana v CSDD u nas( eto ne prostoj tovar s EC)- mi ne mozem eje prodatj drugomu členu ES ?
Move
Move 14.07.2009 09:10
142 ziņojumi

Atbildes (5)

A/M kura nav jūsu īpašums, bet līzinga nevar pārdodt citai personai.
Ilma
Ilma 14.07.2009 17:24
30495 ziņojumi
Я очень извиняюсь, наверное не корректно задала вопрос. Мы преобретаем машину НЕ в лизинг, а покупаем по инвойсу у лизинговой компании и тут же оплачиваем безналичным перечислением. В дальнейшем машина будет продана в другую страну ЕС НДС плательщику. Есть ли у нас обязанность перед продажей регистрировать её с ЦСДД или как товар по инвойсу и т.д. Машина не попадает под понятие ( нового автотраспорта)?
Move
Move 14.07.2009 21:38
142 ziņojumi
Domāju, ka nav jāreģistrēm bet varbūt kļūdos.
Ilma
Ilma 14.07.2009 21:51
30495 ziņojumi
А я думаю, что регистрировать надо. Позвоните в CSDD. Вернее будет. А торговля авто не попадает под лицензию? Что-то тут заковыристое было. Точно не помню..
Aleksja
Aleksja 14.07.2009 22:38
10004 ziņojumi
Думаю что попадает, но дело уже сделано- инвойс получен. Может однораз. сделку не расценят как деятельность с торговлей авто.Тем более что у нас авто-экспедиция, а машинка которую преобрели -автовоз.
Move
Move 15.07.2009 13:39
142 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.