Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Kartridžu uzpildīšana Canon MX850... Uz tēmu sarakstu
Kartridžu uzpildīšana Canon MX850...
Gribu ietaupīt uzpildot krāsu kartridžus , taču mani biedē kolēģe ka sabojāšu printeri. Varbūt kāds izmēģināja?
Atbildes (16)
Картриджи на Кэноне заправляем без проблем
Mēs pildam BTSC.
nekādu problēmu.
Только БТСЦ так заправляет,что через месяц надо ещё раз заправлять, а оригинальный живет месяцев 6-7.
Nu nekādas jēgas gan nav no tās pildīšanas, ne ekonomijas, ne kvalitātes.
Savulaik, uzpildot EPSON printerus - bija gan viens, gan otrs.
Gan ekonomija, gan kvalitāte, uzpildot kārtridžus ir tīrākā laimes spēle. Vienam printerim esam pildījuši gadiem, nopērkot otru tādu pašu printeri, pēc tam uzpildot kārtridžu-šis printeris nobeidzās pēc pirmās kārtridža uzpildes... Abiem printeriem kārtridžus pildījām vienā un tajā pašā vietā-BTSC!!!
Es pildu HP LaserJet-am un Samsung -
www.kartridzi.lvKantoris Cēsu ielā. Problēmu nav bijis, Rīgā pat pieved klāt.
Заправляем картриджи Canon, все довольны, все хорошо.
Оригинальные настолько дорогие, что экономия налицо.
Tas, ko saka Aivars007 - ir ievērības vērts. Varu apstiprināt pati no savas pieredzes. Domāju, ka tinteniekus arī uzpilda, lai gan man vajadzības pēc tā nav bijis.
Nevajag *uzsēsties* uz vienas firmas pakalpojumiem. Tas tā - pārdomām...
Es EPSON tinteniekus pildīju pati un labiem panākumiem.

Tikai - diezin vai - ar tagadējiem tinteniekiem vai tas ir risinājums...

Nav pieredzes.
Man gan sabojāja printeri
Ieteikums - vienreiz uzpilda, tad ieliek jaunu. Jo, ja izmanto tikai pildītās patronas, tad tas labi nebeidzas!
Citreeiz pārpildīts tā, ka tinte pieķēzīja visu pronteri, citrreiz nedapildīts
varbūt vnk nepaveicās.
Jāaaaa......Tik dažāda pieredze... Sabojāt printeri gan negribu. Saprotu, ka pildot pastāv zināms risks:-|
Normālam darbam tintes printeris ir tikai galvassāpes.
Protams, ja mazs apjoms - var kaut kā pieciest. Vēl jo vairāk, ka ekspluatācijā tas ir ļoti dārgs prieks.
Man mājās (darbam

) vienmēr bijis Canon tintenieks un esmu apmierināta. Uzlieku printēt uz ekonomisko režīmu un viena tintes patrona kalpo ļoti ilgu laiku.
Anda
Man mājās arī ir "tintinieks" HP. Bet neko lielu ar to iesākt nevar, protams. Kārtridžus gan vienmēr pērku tikai jaunus, doma par uzpildīšanu nekad nav ienākusi prātā, jo nojaušu, ar ko tas "prieks" var beigties.
Esmu Canon fane
Nopirku mājās strādāšanai (cik nu vispār tagad kaut kas jādrukā?? atskaites visas EDSā) ar visu printeri, skaneri pa smiekla naudu. Īstenībā - lētāk jaunu nopirkt, nekā abas tintes apmainīt
Tur tas āķis- tāda super mantiņa tas Canon (viss vienā), bet tinte padārga
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture