Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Klubs (jautājumi, novēlējumi, domas)
Risinājums krīzei Uz tēmu sarakstu

Ivan_s 09.07.2009 11:06
1208 ziņojumi
1208 ziņojumi
Atbildes (24)
Nolobīti, veseli vai šķelti miežu graudi jeb grūbas, kas ir daudzu latviešu tradicionālo ēdienu pamatā, ilgus gadus bija teju aizmirstas, bet nu atgriežas ēdienkartē
Grūbu dārzeņu sacepumsSastāvdaļas: grūbas, ūdens, sāls, garšvielas, zaļumi un dārzeņi pēc izvēles (paprika, zirnīši, sviesta pupiņas, burkāni u.c.)Pagatavošana: novāra grūbas. Liek tās vok pannā un pievieno dārzeņus un garšvielas:-D
Grūbu dārzeņu sacepumsSastāvdaļas: grūbas, ūdens, sāls, garšvielas, zaļumi un dārzeņi pēc izvēles (paprika, zirnīši, sviesta pupiņas, burkāni u.c.)Pagatavošana: novāra grūbas. Liek tās vok pannā un pievieno dārzeņus un garšvielas:-D

Ivan_s 09.07.2009 11:07
1208 ziņojumi
1208 ziņojumi
nerizrauj vārdus no konteksta!
tradīcijas vecas,tehnoloģijas jaunas:-P
tradīcijas vecas,tehnoloģijas jaunas:-P

Ivan_s 09.07.2009 11:13
1208 ziņojumi
1208 ziņojumi
Un vispār, šodien kā dilstošā mēness 2.dienā no 12.22 jāsākot diēta - tikai rūgušpiens brokastīs un vakariņās. Tuvākā veikalā deficīts, dāmas visu jau izpirkušas8-)
Nu nē! Es to nevaru sev atļauties: "tikai rūgušpiens brokastīs un vakariņās"! Citādāk vīrs mani pazaudēs gultā.....LOL A vot barankas ar gaļiņu ņam-ņam!!!

To pašu malto gaļu var bakstīt iekšā arī resnajos makaronos, un tad iekšā vārošā ūdenī. Garšīgāk un lētāk nekā pelmeņi.
Bet vīram maizi ar desu, tikai tā, ka kožot maizē, desu ar pirkstu pastumj uz priekšu, pēc tam pārliek uz nākošo šķēli utt.
Bet vīram maizi ar desu, tikai tā, ka kožot maizē, desu ar pirkstu pastumj uz priekšu, pēc tam pārliek uz nākošo šķēli utt.

Tēju ar cukuru arī tā var dzert. Cukura gabaliņu piekarina pie lustras, visi sēž ap galdu un dzer tēju...;-)
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt