Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Rēķini, uzņēmumam kuram pārtraukta darbība Uz tēmu sarakstu
Rēķini, uzņēmumam kuram pārtraukta darbība
Labdien,
Palidziet ar tādu jautājumu, lūdzu:
Uzņēmums pārtraucis darbību uz laiku, bet piemēram telefona rēķini joprojam nāk....Cik es varu spriest navar būt nakādu rēķinu, jo darbības arī nav?! Pareizi? Pat telefona sarunu nevar būt?....un ko darīt ar tādiem rēķiniem? Uzņēmums nav PVN maksātājs!!!
Liels paldies.
Atbildes (9)
Man arī tāda situācija. Es telefona rēķinus samaksāju, jo līgumu ar LMT negribās lauzt! Telefona rēķinus lieku ar saimniecisko darbību nesaistītos izdevumos, gada beigās jāapliek ar UIN 15%.
Man arī tāda situācija. Es telefona rēķinus samaksāju, jo līgumu ar LMT negribās lauzt! Telefona rēķinus lieku ar saimniecisko darbību nesaistītos izdevumos, gada beigās jāapliek ar UIN 15%.
..hmmmm - drošvien tā arī jādara!
Paldies
.....gada beigās jāapliek ar UIN 15%.
И как вы себе это представляете?
...jāpalielinā apliekāmais ienākums...
Es gan lieku ar saimniecisko darbību saistītos. Meklēju pa telefonu jaunas biznesa darbības variācijas
Un ko ar bankas komisijām, tās tiek no konta noņemtas par konta apkalpošaunu arī tad ja SIA darbība ir apturēta.
Vai arī par šiem visiem izdevumiem gada beigās ir jāpalielina apliekamais ienākums. Konts tak netiek slēgts, ja apturēta darbība?
Kādas muļķības, nekas nav jāpalielina.Lai darbību atjaunotu visi rosās, citādi jau nekad tas nenotiks.
Ko tik neizdomas .Saja portala tikai no Ilmas kundzes ir jamacas
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture