По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti

Kādu dokumentu izsniegt mazumtirdzn. fiz.personai no ES Uz tēmu sarakstu

Kādu dokumentu izsniegt mazumtirdzn. fiz.personai no ES
1.Mēs pārdodam veikalā preces fiz.personaino Lietuvas. Es domaju, ka +18% un rakstīt mūsu PPR, bet VIDā teica, ka jārakstā Invoice. Kā jūs domajat , kā būs pareizi un kurā valodā jāraksta invoisu?

2.JaPardodam apliekamai personai no Lietuvas- tad rakstam invoisu + CMR + 0%PVN un valoda?

Paldies
7789
7789 09.06.2004 09:42
146 ziņojumi

Atbildes (2)

Tagad domaju, ja mēs pardodam fiz.personai vispar varam izsniegt čeku un viss, es varu pat nezinat kur viņš vedis šo preci.

bet čeka nav preces nosaukuma.

Tad laikam tomer kaut kas jāraksta?
7789
7789 09.06.2004 09:57
146 ziņojumi
В чего бы в виде не почитать свою свою же методичку.

123. Облагаемое лицо поставку товаров на территории ЕС облагает налогом по ставке 0 процентов, если выполняются следующие требования:

123.1. указанный в сопроводительных документах на товары (в том числе в налоговом счете) получатель товаров является облагаемым лицом другой страны-участницы, имеющим действительный регистрационный номер в регистре облагаемых налогом лиц этой страны-участницы;

123.2. документально подтверждено, что товары транспортированы в другую страну-участницу.

Едва ли физическое лицо облагаемое. И не очень понятно, как подтверждать вывоз из страны. CMR оформить не проблема, но где ставить печати "убыл-прибыл". Таможни нет. Может у пограничников?

Поэтому в рознице выбиваете чек как всем прочим покупателям с 18%. Если покупатель очень хочет, выпишите накладную.
Maija
Maija 09.06.2004 11:18
28223 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.