Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Kadu algu prasit?
Iesu uz darba interviju, amats uz kuru pretendeju- gramatvedis, un zinu ka bus ari jautajums par algu, tadel loti priecatos, ja palidzetu ar informaciju, kada tagad gramatveziem alga.
Prasibas normalas, pieredze saja amata 2 gadi, valodas- anglu un krievu sarunvalodas limeni, augstaka izglitiba, jadara viss ar gramatvedibu saustitais, darbs uz pilnu slodzi.
It ka atbilstu prasibam, pirmo atlases kartu esmu izturejusi.
Ludzu kads butu tas optimalais cipars.
Atbildes (24)
Теперь понятно: почему кризис начался;-)
А в международной конторе доучившихся и не надо.
Доучившиеся у них свои есть. Остальным надо выполнять данные выше указивки и чем точнее и быстрее, тем лучше.
Это наша российская ментальность, что всем до всего должно быть дело и надо работать за себя и за того парня, желательно ради высокой цели.
WH777
Nabaga galvena gramatvede ,kurai vel tevi jamaca un tavas kludas jalabo.Atvainopar asiem vardiem. Bet ta jau ir. Man viens uznemejs ta un pateica ja grib sadarboties Anglijas likumdosanas japarvalda perfekti .Es labi parzinu valodu , bet lai anglu valoda vel parzinatu likumdosanu.Tasir par traku.Betpar velti vairs nekur nemaksas.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture