Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
darbs
Sveiki!
Lūdzu palīdziet uzzināt,cik maksā gada pārskats mazam uzņēmumam,vidēji?;-)
Un otrs,ja brutto ir 38ls,darbinieks ar 1.martuiet prom,atvaļinājuma kompensāciju rēķina kā?
Atbildes (16)
Ar tādu bagāžu atbildei ir prasīts par daudz.
Ak, Ancis !!! Sveika, sveika...
Это Вы собрались кому-то годовой отчет делать?
Atvaļinājuma kompensāciju, ja ir 38ls un darbinieks ar 1.martuiet prom, rēķina tieši tāpat kā, ja brutto būtu 2000 un darbinieks ietu prom ar 28.februāri
Меня тоже интересует доплата за годовой отчет?????? Как для малышей, так посолиднее ....
Мне малыш доплачивает,а посолиднее скорее всего ничего не заплатит-крЫзис
Pēc jautājuma sapratu, ka Ancis grib zināt cik jāmaksā (nevis jāsaņem) par gada pārskatu.
минимальная ставка профсоюза 50 рэ... но некоторые несознательные гражданки - демпингуют!:-<
Я меньше 50 не беру!
Значит, я в профсоюзе;-)
Мне в прошлом году за годовой отчёт "малыша" доплачивали 50Лс, при том что в течении года за месяц - мизер платят:-/ Хочу за этот год просить 100...но как говорят - хотеть не вредно:-D
Татьян! Вы просто сознательная!LOL
Илоника! надо не просить, а требовать!LOL =а ведь найдут за 30>:-0 =
А у меня годовой отчет входит в стоимость обслуживания.
Тех, кто за 30 делает- на форум не ПУЩАТЬ!:-@
Ага, потребуешь тут, в наши тяжёлые времена видимо ждут, что должны на благо фирмы дарма работать:-@ Ещё бы не мешало по совместительству услуги психолога оказывать бонусом
Сорри, просто больной вопрос:-(
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture