Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
с трудового договора на договор управления Uz tēmu sarakstu
с трудового договора на договор управления
Добрый всем денек!!!;-)
Подскажите, пожалуйста..
Фирма деятельности не ведет, но вот подавать на приостановку не хотим. В одном из постов, здесь на форуме, прочитала, что можно работникам (оба учредителя) перейти на vadība līgumi.
Как быть с отчетами, с riska nodeva, подписью всех документов? Спасибо
Atbildes (33)
Ilma.
Es esmu arī valdes loceklis un strādā par grāmatvedi. Man jātbrīvo sev un slēgt uzņēmuma līgums par grāmatvedības apkalpošanu.
Atbrīvosiet sevi no darba attiecībām tajā uzņēmumā kurā esiet valdes loceklis. Nekāds paziņojums VID šajā skarā nebūs jāsniedz, jo paliekiet kā valdes loceklis. Bet uzņēmuma līgumu noslēdzot par gr.apkalpošanu ar to uzņēmumu kurā esiet valdes locekle tāpat nevarēsiet nekādu pieņemšanas kodu norādīt jo esiet tajā uzņēmumā jau pieņemta.Vispār lieta ķimerīga. Es ieteiktu nopirkt gr.programmupašam uzņēmumam un tad ja taisīsiet tur grāmatvedību nez vai kāds piekasīsies, ja būs darba līgums.
Tad man vajag:
1.uzņēmuma līgums par grāmatvedības apkalpošanu
3. Aprēķināt kreditoras pārads ikmmēnesi
2.samaksašanas termiņā jāieturēt IIN 23%
4. uz VID uzpildīt 6. pielikums
4. Nav vairs 6.pielikumsir jaunais no 2009.01.01. paziņojums.
ja, ja, atvajnojos. citas punkti ir pareizi?
bet nevajag maksāt soc.nodoklis?:-O
Jāietur arī VSAOI darba ņēmēja un uzņēmums maksā darba devēja viss kā pie darba līgums izņemot riska nodevu.
Xmmm.. Un kur ir ekonomnija??? tad kapēc pieslēgt man uzņēmuma līgums. Vienalga jāmaksāt visi nodokli
Ekonomijas nav. Ir tā lieta ar gr.programmu.Tās licenzei jābūt pirktai uzņēmumā.Vai arī jāslēdz ligums ar to kuram tā ir nopirkta.
Ko darīt man?!!!!:-< Bet es varu pieprāsīt mazāku atlidzību par gr.pakalpojumiem piemerām 10ls
t.skVSAOI un IIN? Tapēc ka firma arī mana un es ne grību lieli izdevumi.
Если фирма Ваша, зачем Вы покупали программу на своё имя, а не на фирму?
потому что я работаю не только на этой фирме, а еще в 4-х. Теперь, вот получу постоянный вид на жительство и надо регистрироваться самозанятым и заключать договор обслуживания. А то почитав на эту тему топики - горячо как то становится. Пока же я работаю по трудовому договору во всех фирмах и со своей программой.
"Пока же я работаю по трудовому договору во всех фирмах и со своей программой." - этого делать нельзя ИМХО. Надо со всеми фирмами заключать договор на бух. обслуживание.
Makssoft
Я знаю,но ничего поделать не могу. Вот в этом году и займусь этим делом.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture