По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Dažādi neklasificēti jautājumi

Grāmatveža pienākumi Uz tēmu sarakstu

Grāmatveža pienākumi
Sveiki, esmu iesācēja, sakiet, kā jū dariet, vai katru mēnesi ziņojiet direktoram par uzņēmuma peļņu vai zaudējumiem. uzņēmumam, kuram es vedu grāmatvedību par 2008.gadubūs liela peļņa, līdz ar to būs jāmaksā UIN. Bet tā kā mans direktors ir tāds, ka negrib maksāt nevienu nodokli, tad zinu, ka dabūšu no viņa pa mizu un būšu vainīga. dalieties ar savu pieredzi, un no kļūdām jau mācās
Evucitis76
Evucitis76 12.02.2009 12:47
20 ziņojumi

Atbildes (5)

Многие перед концом года интересуются, что там по налогам вырисовывается. А некоторые еще и каждый месяц что-нибудь требуют. На то бухгалтерия и существует, чтобы начальству инфу предоставлять.
Maija
Maija 12.02.2009 12:52
28223 ziņojumi
Pievienojoties Maijas teiktajam, varu atzīmēt tikai to, ka tāda veida jautājumi risināmi tikai un vienīgi uz vietas uzņēmumā - "ne pasaules plašajās ārēs".
Leciigaa
Leciigaa 12.02.2009 13:15
2691 ziņojums
исходя из своего глубокого pieredze par senemtam pa mizu,

уговариваю по чуть-чуть платить авансовые на прибыль целый год,

потом сумму уплаченного подгоняю под прибыль.......
Bukk
Bukk 12.02.2009 13:25
763 ziņojumi
Protams. Varat gada beigās, varat katru mēnesi, varat kaut vai katru dienu informēt savu priekšnieku. Tas ir atkaŗigs no tā kā viņš un Jūs gribat.:-)
Sletla
Sletla 12.02.2009 13:27
13658 ziņojumi
Pie lielas gramatvedzu konkurences no sirds iesaku atrast kadu pieeju pie vaditaja , tad noteiceja busiet jus nevis vins. Ja ta ir psihologija pazit cilvekus .Un ta jau nevar tikai gada beigas pazinot par pelnu . Prieks ta jau ir gramatvedis kam ir idejas , padomi , nevis tikai papiru kartotajs.Pilnigipiekritu Lecigajai par teikto. Esmu sajos pakalpojumos no 1994 gada un ar klientiem dzivojam ka viena gimene .Es negaidu kad kads interesesies nostadu pie fakta un tad lai izlemj pats ka rikoties.
Sofija6
Sofija6 12.02.2009 14:13
170 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.