Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Veidlapa!
Labdien!
Varbūt kādam ir pieejama veidlapa xls. formātā kas saucās "Paziņojums par fiziskai personai izmaksātajām summām", VID mājas lapā ir tikai pieejams pdf. formāts.
Paldies!
Atbildes (12)
VId tikai savu vēlas pieņemt - ar svītrkodu
Lai viņi vēlas uz veslību!
Kad beidzot grāmatveži beigs pielīst VIDam, tad VIDs beigs tiranizēt visus ar savām privātajām veidlapām.
Mums ir jāaizpilda MK noteiktās veidlapas, nevis VID izdomātās. Pretējā gadījumā - mēs pārkāpjam MK noteikumu prasības, kas ir administratīvi sodāma lieta.
Ne tur ko pielīst, ne atlīst. Vienkārši tā var ātrāk ievadīt visas lapeles. Nedomāju, ka, totālās štatu samazināšanas laikā, viņi tur bez darba sēž.
Bet man nav kaligrāfisks rokraksts, lai es iedrukātu tajā atskaitē burtus un ciparus tā, kā viņiem to vajag.
Man ir vecums, roka trīc, rokraksts drebelīgs... es nevaru tā ietrāpīt, lai ne uz vienas strīpiņas neuztrāpītu.:-S
Priekš mums, drebelīgajiem, atliek tikai EDS
Bet tās VIDa veidlapas PDF formātā labi aizpildās arī ar datoru. Nav obligāti izdrukāt un ar roku rakstīt.
Bet, ja nav datora?
Vai nav interneta?
Šefs taupa naudu nepērk, ne datoru, ne programmas, ne internetu? Ko tad?
Nav jau runa, kā aizpildās veidlapa kā tāda - runa par to, ka VIDs patvaļīgi izdomā veidlapas, izdomā to aizpildīšanas kārtību un uzspiež tās izmantot!
Un tas nu ir, piedodiet, bezkaunīgi (ļoti maigi izsakot).
Algas ta viņiem no mūsu nodokļiem maksā! Bet atbalsta no viņu puses - nekāda!
Кā Jūs to darāt?
Cleo, es par šo:
Elita33
Bet tās VIDa veidlapas PDF formātā labi aizpildās arī ar datoru. Nav obligāti izdrukāt un ar roku rakstīt.
Эти бланки с сайта вид.гов.лв приспособлены для того, чтобы их заполнять на компе. Там не стоит какой-то зашиты и в нужных клеточках можно писать инфу с клавиатуры, подведя курсор мышки и щелкнув в нужной клеточке.
Меня попросили сдать отчет о квитках, а он был заполнен от руки прописными буквами. И в ВИДе девочки совещались между собой, могут ли они принять отчет, если слова Валдес лоцеклис и фамилия написаны не печатными буквами. В результате приняли и попросили в следующий раз писать печатными буквами.
Piekrītu,Andaz! Mums ir jāpilda MK noteikumi, nevis VID jārealizē idejas par to kā būtu ērtāk viņiem.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture