По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.

Darba laiks skolotājiem Uz tēmu sarakstu

Darba laiks skolotājiem
Kā skolotājiem darba laika uzskaites tabelēs ir jāuzrāda nostrādātais darba laiks, jo skolotājiem tiek noteiktas kontaktstundas?? Kontakstundas ir jāpārrēķina parastajās stundās??
Gu-a
Gu-a 05.02.2009 23:17
299 ziņojumi

Atbildes (8)

Vai tiešām nevien nerēķina algas skolotājiem un neveic darba laika uzskaiti???
Gu-a
Gu-a 09.02.2009 15:36
299 ziņojumi
un kā ir rakstīts darba līgumā, kā tiek maksāta alga?
Larao
Larao 09.02.2009 15:36
6767 ziņojumi
Kādās stundās algu rēķina, tādās arī uzskaita. Man tā vismaz šķiet.

Un vēl - kā darba līgumā noteikts, jāskatās.
Andaz
Andaz 09.02.2009 15:38
27897 ziņojumi
Problēma liela.Arī man dažkārt rodas šis jautājums.

Es skatos tarifikācijā cik paredzēts nostrādāt un ja visas paredzētās stundas nostrādātas liku 8 st darbā- tas ir normāls darba laiks.

Praktiski neredzu iespēju ierakstīt savādāk darba laiku- sevišķi ja maksā par pagarinātās dienas grupu, mājas darbu labošnu .... lietām.

Ja tai dienā nepilda pienākumus- atvieto cits tad dabīgi slims. atvaļinājums....

Andaz- man jautājums vai Jums ir bijusi darīšana ar tarifikācijām- es godīgi sakot to "zvēru pirmo reizi mūža uz papīra redzēju. Pie kam tur jau nav sasaiste ar faktiskajām stundā- ir stundas nedēļā. Par pie normāla darba laika mēnesī nevar tikt. Un neviens nevar pateikt cik stundas pirmdien darbā cik otrdien...- tad jau tarifik';acijas jāsaista ar stundu plānu - kurš "blēdis"mainās Un kā Jūs nosēdēsiet blakus lai uzskaitītu cik stundas skolotājs kuru dienu labojis mājas darbus, kontroldarbus un gatavojies stundām....

Manuprāt reāli nav uzskaitāms.LOL
Guntagermane
Guntagermane 09.02.2009 19:55
1303 ziņojumi
Gu-a vai tiešam jūsu skolā nav darba koplīguma, kur būtu atrunats par kontaktstundu apmaksu? Nu jābut taču kaut kadiem pīrms dokumentiem (vai pie direktora vai persinālu daļā)? Bet ja nav - nuu tad jāsāk kat ko cept kopā ar valdābu.

Povelina
Povelina 09.02.2009 21:06
349 ziņojumi
Man bija ārsti, kuriem darba laiks bija 5 stundas dienā un es arī uzskaitīju 5 (plānotās un faktiskās), nevis mistiskās 8.

Ja skolotājs pats savu darbalaika tabeli naaizpilda, tad lai ņem par labu grāmatveža izdarīto.
Andaz
Andaz 10.02.2009 12:02
27897 ziņojumi
Kārtoju grāmatvedību skolai. BET darba laika tabulas stāda pats atbildīgais darbinieks par to skolā ( mācību pārzinis vai kā viņu sauc). Es tikai ņemu par pilnu viņa doto darba laika uzskaiti.Domāju, tas arī pilnīgi nav grāmatveža uzdevums
Ilma
Ilma 10.02.2009 14:52
30495 ziņojumi
P.s. un viņiem jau pašiem vislabāk zināmas tās visas specifikas, lai arī paši tiek galā.
Ilma
Ilma 10.02.2009 14:54
30495 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.