Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
zobārstniecības pakalpojumi
Sweicināti!
Vai taisot deklarāciju zobārstniecības pakalpojumu atmaksai ir kautkāds termiņš ck vecus čekus var iesniegt?Un no kādām summām atmaksā atpakaļ Valsts?Varbuut zināt, kur kautkas ir aprakstīts?:-(
Atbildes (18)
Var iesniegt čekus uz šo brīdi par 2006, 2007, 2008.gadiem
Zobārstniecības pakalpojumiem nav ierobežojuma , atmaksā no visas čeku summas 25%.Protams ja ir tik liels IIN samaksāts ko būtu atgrist.
šķiet ka pie tās deklarācijas vajag tā cilvēka algas paziņojumu klāt..va kā?
Nevajag. Jums jāizpilda lapas D, D1 un D4 + čeki
D1 nevajag, tikai D4 + čeki un D.
Ilma, bez D1 jūs neaizpildisiet D! No D1 ņem datus par algu. Protams, ja cilvēkam algas nav, tad jāizpilda D3 par saimn. darbību.
Клепа. Дык к позаботилось ужо правительство о народе, чтобы не напрягать на заполнение Д1, если не надо налоги доплачивать. Все равно все в налоговую декларируется и они сами найдут, что им надо. Сейчас достаточно только Д4 и Д.
Вот мне тоже интересно, как без Д1 будет выглядеть Д.
Mani satrauc cits jautājums.Esmu katru gadu nodevis deklarācijas, bet 2007. gada čekus atradu tikai pagājušajā gadā. Jautājums. Vai man jāiesniedz precizēta IIEN deklarācija par 2007.gaduvai es varu pievienot šos čekus 2008.gadadeklarācijai.Kādam ir pieredze? Likumā rakstīts ka labojumus var iesniegt 3 gadu laikā. Bet kā notiek realitātē.:-)
Мне самой легче, когда Д1 заполняю. Может если фирма одна, так и без Д1 можно обойтись, а если несколько.
Я сдавала уточненку. Разницу вернули.
Aivareno
Abi varianti būs labi. Taču pareizi - iesniegt precizējumu par attiecīgo gadu, norādot, ka citi attaisnojuma dokumenti pievienoti pirmreizējai deklarācijai.
Mēģināšu nesniegt deklarāciju par 2007.gadu bet čekus pievienošu deklarācijai par 2008.gadu Varbūt pieņems.Negribas 3 čeku dēļ, deklarāciju par 2007.gadurakstīt no jauna.:-)
Могут не взять, тем боле стоматологию. Лучше уточненную 2007 года подать.
Я тоже думаю, что надо уточненную сдавать.
Arī domāju, ka nepieņems ja 2008.g. būs 2007.g. čeki.
Jums taisnība, biju ieskrējis VID šodien un pajautāju.Jāsniedz precizēta deklarācija.Mans slinkums neies cauri VID atskaišu sistēmai.8-)
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture