По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Dažādi neklasificēti jautājumi

Sapulces Protokols- īpašnieku maiņa Uz tēmu sarakstu

Sapulces Protokols- īpašnieku maiņa
Labdien! Vai man kāds nevarētu apstāstīt, kā aizpildāms Sapulces protokols, ja SIA klāt gribu paņemt vēl vienu līdzīpašnieku un līdz ar to arī palielināt pamatkapitālu no 2000 līdz 4000, kur abiem īpašniekiem pieder puse no jaunā pamatkapitāla. Respektīvi, tā protokola ideja ir daudz maz skaidra, bet nav skaidrība par niansēm- kas tad piedalās tajā sapulcē? es vai es un jaunais īpašnieks? kurš balso? kurš apstiprina? tad mēs abi izsakam tam piekrišanu, jeb es kā vienīgais īpašnieks tajā brīdī visus lēmumus pieņemu vienbalsīgi?

Apstāstat lūdzu kaut ko saprotamāk, varbūt pat kādam ir līdzīgs paraugs jau aizpildīts- varētu atsūtīt uz e-pastu andzzeys@inbox.lv Un, protams, varētu jau zvanīt uz pašu uzņēmumu reģistru, bet pieredze rāda, ka tie konsultētāji paši neko nejēdz pastāstīt!
Andzzeys
Andzzeys 28.01.2009 11:00
68 ziņojumi

Atbildes (3)

Komerclikuma 213.pantaun ari 285.panta- vis ta ka tur aprakstits, vel vajadzes Dalibnieku registrs, Izmainas veidlapa un jaunie Statuti.
Taksa
Taksa 28.01.2009 11:06
26 ziņojumi
Taksa, paskatīšos! Paldies!
Andzzeys
Andzzeys 28.01.2009 11:13
68 ziņojumi
Nekādas balsošanas nevajag. Jūsu lēmums un viņa piekrišana

http://www.ur.gov.lv/?a=68&v=lv
Ambera
Ambera 28.01.2009 11:16
21759 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.