Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Statistikas pārvalde

Laikam jau lai parādītu, ka kaut ko dara un ka nedrīkst atlaist. Šodien saņēmu "iepriecinājumu": 2009. gada iesniedzamo pārskatu sarakstu. 1. Katru mēnesi- operatīvais pārskats par darba samaksu;2. ceturksnis-pārskats par darbu???, tad vēl specisfiskie pārskati par izmaksām . Galvenais man "patika" reizi gadā- Pārskats par darbinieku skaita sadalījumu pēc darba samaksas lieluma 2009. gada oktobrī:-< :'(

Lielie prieki- bez darba mūs neatstās!!! Gan jau pienāks vēl kāds papīru blāķītis lai būtu kur laiku un naudu likt.
Atbildes (11)
ja viņām darbs ir tāds, tad manāms ka cilvēki savu darbu dara:)
nu laikam jau kā viņi paši saka- jūs arī esat iekļauti "izlozes" kārtībā, man jau arī ir blāķītis klāt...:-)
Šoreiz tas neizsaktās pēc "izlozes"...:-< Jau kuro gadu sēž mums "kaklā" nespēju vien gatavot viņiem visādus pārskatus. Neticu, ka mēs tik neveiksmīgi, ka katru gadu nokļūstam viņu "izlozē">:-0
Mēs kādus 10 gadus bijām viņu izlozē, tagad kaut kā samazinājies.
Paldies, Ilma, nomierināji- vēl tātad jāpagaida kādi nieka 6-7 gadiņi, lai izietu no apritesLOL
У меня несколько фирм не первый год с полным набором отчетов статистике. Это сначала мучает, потом привыкнете.
Nu mēs arī esam jau kādus 6-7 gadus viņu redzes lokā

un šodien saņēmu paziņojumu, kas jānodod šogad, uh cik daudz atskaites nākušas klāt.....nu tik jāatroka piedurknes, ka kādu neaizmirstu nodot
забудете - напомнят. В Статистике очень терпеливые инспекторы работают.
Nav jau labi tā , bet es no viņiem atkratījos šādi - Man statistiķi pirms 3-4 gadiem sūtīja neierakstītās vēstulēs ka esam izlozēti un pakām veidlapas, kas jāaizpilda, bet pacentos šīs "nesaņemt". Kad vienu reizi šie atsūtīja ierakstītu sūtījumu, to aizpildīju. Uz neierakstītiem nereaģēju un tad šie likās mierā. Kaitina, ka lielu daļu info var iegūt no VID iesniegtajiem pārskatiem, bet šiem vajag vēl dubultā.
Nebaidieties! Atsūtīs, lai reģistrējieties internetā un atskaites arī nododiet caur internetu.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture