Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Ziedojumi
1)Uzņēmums pārskaita naudas summas pašvaldībai. Vai vajadzīgi kādi pieņemšanas-nodošanas akti, vai var pārskaitīt bez nekādiem dokumentiem?
2)Lai varētu piemērot UIN atlaides no ziedojumiem, izziņa uz
01.02.2009.noVID, ka nav UIN parādu par 2008.gadu Bet nav vēl nodots gada pārskats par galigajām summām!
Atbildes (8)
1)Tas ir atkarīgs no ta, kas ta ir par nauduujlty par ko? Jā tas ir ziedojums -jabūt ziedojuma līgumam( bēt tas vairak attiecas pie biedrībam un nodībinajiem)
2)Kad pienaks laiks tad izņemsiet izziņu, bēt viņa ir derīga tikai 1.menēsī.
kas tā ir par naudu un par ko?
Tā ir nauda ziedojumiem (piem. interneta ierīkošanai utt.) Mēs esam SIA. Vai varētu dabūt ziedojuma līgumu kaut kur?
Noteikumi Nr.808""Ziedojumu un dāvinājumu pārskata shēma" no 2006.g 03.10.
Lai piemērot UIN atlaides no ziedojumiem, organizācijai ,kurai jūs ziedojiet jabūt sabiedrīska labuma organizācijas statusam.
Mana glanātava var atrasts ziedojuma līgumu.
Februaris
ziņojumu: 3474 19.11.2008 00:49
Lai piemērot UIN atlaides no ziedojumiem, organizācijai ,kurai jūs ziedojiet jabūt sabiedrīska labuma organizācijas statusam
----------------------------------------------
Var būt arī budžeta iestāde
20.pants Nodokļa atlaide ziedotājiem
(1) Rezidentiem un pastāvīgajām pārstāvniecībām nodokli samazina par 85 procentiem no summām, kuras ziedotas budžeta iestādēm, kā arī Latvijas Republikā reģistrētām biedrībām, nodibinājumiem un reliģiskajām organizācijām vai to iestādēm, kurām piešķirts sabiedriskā labuma organizācijas statuss saskaņā ar Sabiedriskā labuma organizāciju likumu.
Lienebe paldes, es esmu ziedojumu ņemejs un tā gan palaidu ka budžeta iest'ādām arī var zioedot ar atlaidiem
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture