По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Uzņēmējdarbība, komerclikums, darījumi. Sabiedriskās un bezpeļņas organizācijas, budžeta iestādes

Viena dibinātāja SIA nodošana citai personai Uz tēmu sarakstu

Viena dibinātāja SIA nodošana citai personai
Autopārvadājumi, nenotiek darbība, firmu nodibināju es viena valdes locekle, pieņēmu darbā autovadītāju, savu vīru, bet darba nav, tagad firmu pārrakstīju uz vīra vārda, bet man pašai ar firmu bija darba līgums, tagad atlaižu sevi no darba( sapulces lēmums)117.pants, bet jābūt līgumam par nodošanu,ar to personu, kam nododu, tad iznāk,ka man ar vīru jāslēdz līgums, vai ir kāda noteikta forma, vai vienkārši es nododu, viņš pieņem, kas vēl tur jānorāda?
Mmaja
Mmaja 17.11.2008 00:15
2 ziņojumi

Atbildes (6)

Ja jau firmu pārrakstījāt, tad komercreģistrā ziņas sniedzāt un īpašuma tiesības jau pārgājušas + viņš kā valdes loceklis īecelts un Jūs ar dalībn sapulces lēmumu atbrīvota.
Liepkalnite
Liepkalnite 17.11.2008 00:24
243 ziņojumi
Ja izmaiņas veiktas Komercreģistrā,nekādas speciālas nodošanas nav vajadzīgas.
Reku
Reku 17.11.2008 11:29
66 ziņojumi
Paldies Liepkalnītei un Reku, sāku aizdomāties tādēļ, ka darba likumā 117.pantā teikts -Uzņēmuma pāreja citai personai uz līguma pamata.
Mmaja
Mmaja 17.11.2008 14:16
2 ziņojumi
Mmaja, это больше относится к слиянию и поглощению фирм. У Вас фирма не меняется - меняется только учредитель.
Martinas
Martinas 17.11.2008 14:18
38532 ziņojumi
Viss tiek kārtots caur UR, kur tiek registrēts jaunais firmais īpānieks.
Kirsbauma
Kirsbauma 17.11.2008 15:10
1581 ziņojums
Atvainojos, "īpašnieks".:-D
Kirsbauma
Kirsbauma 17.11.2008 15:11
1581 ziņojums

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.