По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.

vai 22.novembrī būs saīsināta darbdiena? Uz tēmu sarakstu

vai 22.novembrī būs saīsināta darbdiena?
vai 22.novembrī būs saīsināta darbdiena (pārcelta no 17.novembra)?
Verbatim
Verbatim 11.11.2008 09:59
301 ziņojums

Atbildes (29)

Bet ja ir tik grūti - tagad taču robežas ir vaļā - ага, вот туда стройными рядами уже и идут титульные, а мы сдесь 300 лет живём и никуда не собираемся. Так что, попутного ветра!
Tt7
Tt7 12.11.2008 12:00
37863 ziņojumi
Vai jūs Tt7 lasat arī, vai tikai bļaustaties? Es taču uzrakstīju komentāru tieši pims jums... Bet par šito - мы сдесь 300 лет живём, jūs mani tiešām sasmīdinājāt!! Nu ne no zila gaisa jūs, rodnujus, mīl visa plašā pasaule. Tieši šādu komentāru dēļ. Un ja nebūtu jums mīļie tik daudz alians statusā esošu brāļu un māsu, sen būtu pievienojušies tiem pašiem, kas стройными рядами уже и идут титульные. Un šāda veida diskusija vispār nedara jums godu. Manuprāt inteliģentam cilvēkam būtu jāstāv tam pāri.
Lacens
Lacens 12.11.2008 12:10
86 ziņojumi
Lacens, и давно у Вас национальное сознание проснулось? Или только по команде 91-го года? Лично я никогда и никого не делила по национальности, как и мои предки, пока, такие как Вы, с неожиданно проснувшимся патриотизмом, не стали указывать нам, не титульным, где наше место. Так что, что породили, с тем теперь и живите.
Tt7
Tt7 12.11.2008 12:17
37863 ziņojumi
что породили, с тем теперь и живите.- kas tad tas????:-O Jūsu inteliģences līmenis krītas ar katru šādu komentāru.... Par manu неожиданно проснувшимся патриотизмом Jums nebūs spriest.Manigadi un darbība atļauj nevilkt nekādas paralēles ar 91-го года. Bet šādu attieksmi pret jums līdzīgiem (un nevis tautības, bet runas un izrunāšanās pēc) es iegūstu no kontakta ar jums. Un nevis no grāmatām vai citiem saziņas līdzekļiem. Man ir daudz draugu kas runā krievu valodā un man nenāk prātā ar viņiem šādi diskutēt, bet tādi kā jūs... Atvainojiet, bet prātā nenāk cienīt jūsu uzskatus. Un ar to punkts šai diskusijai.
Lacens
Lacens 12.11.2008 12:34
86 ziņojumi
Да мы тока комментируем. А некоторые действуют.

http://rus.delfi.lv/news/daily/latvia/article.php?id=22368549

Если изначально этот инцидент можно было отнести на издержки воспитания конкретной барышни, то сейчас это официальная позиция властей.

И после этого предлагают эту власть любить.
Maija
Maija 12.11.2008 12:39
28223 ziņojumi
"tad arī nerakstiet šādus komentārus" - уважаемый, я свободный человек в свободной стране. Поэтому свободно выражаю своё мнение и буду продолжать это делать. Вы вот тут к интеллигентности взываете, а Вы не находите, что "Nu ne no zila gaisa jūs, rodnujus, mīl visa plašā pasaule" - высказывание не интеллигентного человека, а пещерного?
Martinas
Martinas 12.11.2008 12:39
38532 ziņojumi
Jāā!Ar varu piespiest mīlēt neizdosies!
Ivan_s
Ivan_s 12.11.2008 12:51
1208 ziņojumi
Ha, ha.... lielas, nopietnas tantes, bet uzvedās kā "mazi bērni" , pēc principa - ja tu man tā, tad es tev šitā.

smiekli par jums nāk, grāmatveži, saņemās, cipari tak tik un tā visiem vienādi
Hesty
Hesty 12.11.2008 13:33
7 ziņojumi
"cipari tak tik un tā visiem vienādi " - золотые слова! Их бы руководству страны да в уши!
Martinas
Martinas 12.11.2008 13:56
38532 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.