Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.
atvaļinājuma summēšanās Uz tēmu sarakstu

Elneta 10.11.2008 16:39
9 ziņojumi
9 ziņojumi
Atbildes (24)
Ambera!!!
likumos ir tik daudz neskaidrību, ka nojugties var. bet ko Jus darat - ja likuma norma nav skaidra? Jus izvelaties tikai to, kas jums patik?
likumos ir tik daudz neskaidrību, ka nojugties var. bet ko Jus darat - ja likuma norma nav skaidra? Jus izvelaties tikai to, kas jums patik?

Feedoo 21.11.2008 14:30
6 ziņojumi
6 ziņojumi
Ja likuma norma nav skaidra, lasu, kamēr top skaidra. Kāda var būt runa par kaut kādu izvēlēšanos, man nav tādas varas grozīt tiesību normas pēc sava prāta.

Inst 21.11.2008 15:54
nav ziņojumu
nav ziņojumu
"..jānes risks par kompensācijas izmaksu par visu periodu, par kuru atvaļinājums nav izmantots, atbilstoši DL 31.pantanosacījumiem par prasības noilguma termiņu"
Kā skaidrojat šo atsauci uz DL 31.p.??
Man VDI nevarēja atbildēt, uz ko šis pants par noilgumu attiecas, tikai pateica, ka uz atvaļinājumiem nē.
Taču nav no šī AT skaidrojuma saprotams, vai prasība par atv.piešķiršanu noilgst 2gadu laikā(darbinieka iesniegums par atvaļinājuma piešķiršanu- prasījums)vai nē. Tātad- ja nav darbinieka iesnieguma, nav arī tiesību uz atvaļinājumu vai tā kompensāciju ilgāk kā par 2g.???
Kā skaidrojat šo atsauci uz DL 31.p.??
Man VDI nevarēja atbildēt, uz ko šis pants par noilgumu attiecas, tikai pateica, ka uz atvaļinājumiem nē.
Taču nav no šī AT skaidrojuma saprotams, vai prasība par atv.piešķiršanu noilgst 2gadu laikā(darbinieka iesniegums par atvaļinājuma piešķiršanu- prasījums)vai nē. Tātad- ja nav darbinieka iesnieguma, nav arī tiesību uz atvaļinājumu vai tā kompensāciju ilgāk kā par 2g.???

Flokse 04.12.2008 15:15
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt