По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.

Darba līguma izmaiņas Uz tēmu sarakstu

Darba līguma izmaiņas
Boss vēlas ar jauno gadu mainīt apmaksas sistēmu, proti, maksāt zināmu procentu no apgrozījuma. Kā tad es līguma pielikumā to varu tā saprotami ierakstīt, jo tā darba algas summa katru mēnesi būs citāda. Tā arī ierakstīt- tiek maksāts, piem 5% no mēneša brutto apgrozījuma, vai kā?
Storno
Storno 10.11.2008 11:27
1392 ziņojumi

Atbildes (24)

Dab62
Dab62 13.11.2008 09:24
1861 ziņojums
Инст. А вы ничего не попутали. Это и сейчас для транспортников существует. Может о них речь шла? И написано это не в правилах КМ, а в регуле ЕС.
Maija
Maija 13.11.2008 09:25
28223 ziņojumi
В новостях сказали, что если правила примут, то регула вступит в силу через 3 года. Могу и путать, конечно. Но когда говорили про оплату ожидания, показывали спящего охранника, а не транспортника, вроде.

Мож еще кто слышал?
Inst
Inst 13.11.2008 09:28
nav ziņojumu
Es arī lasīju, laikam DB par to.Tikainesaprotu , ja darba devējam būs jāskaita stundas , tad kurš no abiem maksās par virsstundām.Kārtējais stulbums. Un 48 stundas nedēļā nedrīkstēs pārsniegt, pārējās virsstundas.Kārtējā ES regula.
Irucitis
Irucitis 13.11.2008 09:51
707 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.