По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.

darba attiecību izbeigšana Uz tēmu sarakstu

darba attiecību izbeigšana
17. oktobrī uzrakstīju iesniegumu adresētu uzņēmuma pr-tājam un uzņēmuma dalībniekeiem - ar lūdumu atbrīvot no darba ar 20. novembri un norādīt cilvēku kam nodot grāmatvedības dokumentus un biroja tehniku. Regulāri mutiski atgādinu savu prasību norādot ka laiks iet un man vēl nav kam nodot lietas tā teikt iepazīstināt nākamo grāmavedi ar uzņēmumā notiekošo. Celtniecības uzņēmums, te tā grāmatvedība nav tik vienkārša kā mazā piparbodītē. KĀ JŪS IETEIKTU RĪKOTIES TĀLĀ, JO DIVDESMITAIS DATUMS NAV AIZ KALNIEM. JA ES 21. DATUMĀ NEIERODOS DARBĀ KĀDAS IR NOTĀ IZRIETOŠĀS SEKAS? Piemirsu pateikt man uz rokām ir viena no uzņēmuma dalībniekiem parakstīts eksemplārs, ka viņš ir iepazinies un saņēmis manu iesniegumu.
Irenaz
Irenaz 05.11.2008 22:23
157 ziņojumi

Atbildes (5)

Спокойно можете не выходить на работу. Еще до сих пор не перевелись руководители, не жедающие знакомить нового бухгалтера со старым. Бывает и целый месяц живут совсем без бухгалтера, даже строительные фирмы. Но это уже не Ваша головная боль. Правда!?
Julijatim
Julijatim 05.11.2008 22:28
8799 ziņojumi
Es jau arī tā domāju, ka vienkārši neiešu uz darbu un viss. Vienīgi gribētos pārliecināties par to vai tas būs juridiski pareizi, negribētos pēc tam pa tiesām savu taisnību pierādīt.
Irenaz
Irenaz 05.11.2008 22:37
157 ziņojumi
И совсем не обязательно передавать бухгалтерию новому бухгалтеру. Передайте ее руководителю - а дальше пусть хоть печку ею топит.
Martinas
Martinas 05.11.2008 23:02
38532 ziņojumi
Пусть топит, особенно документами по зарплате
Aleksja
Aleksja 05.11.2008 23:09
10004 ziņojumi
Paldies par atbalstu.
Irenaz
Irenaz 06.11.2008 08:40
157 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.