Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
OVP :)
man ir viens jautājums ... kā jūs reģistrējat OVP kartes? it kā ir tā kopējā tabula, kurā ir profesiju saraksts un cik bieži un kam jāiet tās pārbaudes ... bet kā un kur reģistrēt tieši tās OVP kartes ... jo cilveku ir daudz un ne jau visi iet vienā dienā ... kā vieglāk izkontrolēt ?
Atbildes (11)
Ja runa iet par veselības pārbaudes kartēm, tad nekur nereģistrēju, stāv iešūtas vienā mapē ( pie DD dokumentiem). Otrs variants ir pievienot personas lietai.
Es uztaisīju kladē tādu kā žurnāliņu, kur norādīts kad jāiet atkārtotā apskate, pagaidām ir ok, jo esam mazs uzņēmums.
nu jā ... mums apmēram 200 un mazliet vairak ...
Datorā parasti ir tāda laba programma ko sauc Excel. Vai nu tik traki ir, ka nevarat veltīt nedaudz laika un izveidot darbinieku sarakstu, blakus norādīt OVP termiņu un sakārtot pēc attiecīgās kolonas augošā secībā. Varat vēl arī iekrāsot sarakstā tos, kas bijuši uz pārbaudi, sarakstu vēl ir arī iespējams izdrukāt, protams, ja pazīstat tādu iekārtu ko sauc -printeris:-S
В "Jānis Roze grāmatnīca" на Кр.Барона есть журнал реристрации этих карт. Полгода назад стоил 65 сантимов. Я решила, что это дешевле, чем самой делать табличку в экселе.
Bagāts kā grib, nabags kā var!:-)
Man ir saraksts - tabula, kurā norādīts vārs, uzvārds/profesija un kaitīgie vides faktori/kad izieta pārabude/kad jāiet nākamā. Šo tabulu katra gada sākumā pārskata un sastāda attiecīgajam gadam pa jaunu. Tad var redzēt kuram kas attiecīgajā gadā ir jāiziet.
Ja gribi nosūtīšu paraudziņu...:))
Dali...atsūtiet lūdzu man uz e-pastu lidija@rally.lv.Jauiepriekš paldies
Nosūtiju. Dodiet ziņu, ja saņēmāt...:))
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture