По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti

rekjins no ES Uz tēmu sarakstu

rekjins no ES
Saņemot preces no ES (lietuva) - kurā brīdī rēķins parādās PVN deklarācijā..., ja, piemēram, rēķins 29. septemra, prece saņemta un CMR saņemšanas datums - oktobris?
Gnuuu
Gnuuu 09.10.2008 09:50
151 ziņojums

Atbildes (6)

Prece saņemta un ir rēķins pēc fakta (CMR), tātad-oktobris.
Rovinja
Rovinja 09.10.2008 09:56
113 ziņojumi
было пояснение по заполнению(декларации),некогда искать,и так как при сверке с ES получаются расхождения,надо ставить по их инвойсу.Иначе придет письмо и будете писать объяснение почему у них данные не совпадают с вашими.
Betty
Betty 09.10.2008 10:10
1598 ziņojumi
Можно еще ВИДовскую методичку почитать. Очень полезно иногда.
Albina
Albina 09.10.2008 10:11
64876 ziņojumi
A mne v VIDe skazali v analogichnoi situacii - v PVN otchet Invoice pokazivajem po realjnoi date poluchenija tovara ( CMR data ).
Loral
Loral 09.10.2008 11:21
1163 ziņojumi
А чего это ВИДу письма присылать.В октябрьской декларации показывается инвойс, а дата инвойса ставится сентябрьская.
Logram
Logram 09.10.2008 11:39
6070 ziņojumi
Нам немцы товар прислали в июне, а инвойс выписали в апреле.С какого перепугу я бы этот инвойс показывала бы в апреле?Я его и показала в июне с апрельской датой.
Logram
Logram 09.10.2008 11:41
6070 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.