Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Darba apģērbs
Lūdzu, padalieties pieredzē!
Man šodien atnesa EKA čeku un klāt kvīti ar atšifrējumu "Darba apģērbs - apakšbikses". Drīz jau laikam atnesīs "Darba apģērbs - krūšturis" un tml.
Zinu, kā jābūt, pats esmu devis padomus.
Bet kad sāku nevaldāmi smieties, pamanījis šo kvīti, firmačs sāka uz mani skatīties ar neizpratni - kā!?! Darba apģērbs taču rakstīts un basta!
Es šim saku - Jums ir xxx firma vai m**** māja?!?
Kāda ir Jūsu pieredze, kolēģi?
Atbildes (26)
Такие чеки без разговоров отправляю в мусорку. Трусы за свои деньги нужно покупать. Ровно, как и krūšturi.
Aivar, skatoties, ar ko nodarbojās Jušu firmačs.... Ja viņš tur bordeli, tad drīzāk, ka apakšbikses un arī krūsturis tomēr skaitās kā darba apģērbs!!!
Скорее тогда kā darba izģērbs.
Мало информации
Iriss, Вам самые омерзительные подробности?
Tas atkal no sērijas -Izklaide. Man nav pieredzes
Ну да! Самого главного не хватает: размера!!!LOL
Vijoliite, не грустите, у Вас еще всё впереди!
Vijolīte, par ko Jums nav pieredzes?
Да, о размере я и не подумала. Айвар, посмотрите, от кого чек - может, от парашютной фабрики или производителя чехлов для танков?

Pēdējais jautājums ir labs...
Mav nekāda izklaides sērija. Tas viss nopietni - savām acīm redzēju.
Iepriekšējā reizē bija autiņbiksītes, graužamie burkāni un prezervatīvi.
Viens čeks bija no парашютной фабрики, otrs no производителя чехлов для танков...
A kā grāmatavot? Kāda ir jūsu pieredze?
Ставьте на ОС, срок полезного пользования,износ.
Отдайте назад, скажите, пусть бережно хранит, а ещё - что скоро откроется музей бухгалтерии, и эти бесценные исторические документы у него непременно купят.
Martinas, paldies!!!Nemācēšu šajā gadījumā sašķirot ne tos vīriešu, ne sieviešu darba apģērbus..., par ko jautā Aivars007. Man kleitiņa,blūzīte, bruncīši un portfelītis ar atstarotāju.Tāpēc bēdīga.
Man kleitiņa,blūzīte, bruncīši un portfelītis ar atstarotāju...
Kā tad tā!?! Ne apakšbikšu un ne krūštura!?! Nu i nu!
Так радоваться надо, что kleitiņa,blūzīte, bruncīši un portfelītis ar atstarotāju. Вот у меня уже kleita, blūze, brunči, portfelis ar grāmatvedības papīriem, grumbas un skleroze.
Arī nav ne krūšturīša, ne apakšbiksīšu... ? ? ?
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture