Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Darbnespējas lapa A
Sveiki!
Varbūt kādam tas būs muļķīgs jautājums-bet šis gadījums manā pieredzē vēl nav bijis.Lietair tāda, ka darbinieks no 23.09.08 ir uz slimības lapa (zinu, jo darbinieks pats ir pateicis) bet pašu slimības lapu vēl nav parādījis.Saka ka vispirms būšot A, pēc tam B lapa (ir sanatorijā). Tā kā to lapu neemu redzējusi, man laikam nav tiesības aprēķināt slimības naudu.Algaizmaksājam 1 datumā.Tad es izmaksāšu normālu algu un pēc tam algu par oktobri pārrēķināšu? Bet kā ar nodokļiem? Vai tomēr man ievadīt ka ir slimības lapa? Iepriekš jau pateicos! Jauku dieniņu!!!
Atbildes (8)
Kamēr nav dokumentu, nav nekādu tiesību neko rēķināt. Kad būs slimības lapas, tad arī visu ko vajadzēs pārrēķināsiet.
Ok, labi-paldies
Bet-tomēr vēl viens jautājums-kā tad ir ar to cilvēku, kas ir norīkots viņa vietā veikt darbu? Rīkojumu it kā uzrakstīju jau, ka kamēr ir uz slimības lapas, tikmēr pilda pienākumus tāds un tāds darbinieks...
Я бы до момента предъявления больничного листа не считала бы зарплату за дни болезни. Все-таки с документом надежнее.
Распоряжение написать Вы вправе, а оплатить лучше по предъявлению больничного листа.
Nerakstiet , ka jaunais darbinieks ir uz tā darbinieka slimības lapas laiku, bet rakstiet darbinieka prombūtnes laikā, jo prom viņš ir
В смысле оплатить тому, кто болеет.
PALDIES
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture