Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.
Трудовой договор-смена названия фирмы Uz tēmu sarakstu

Olaz 25.09.2008 23:10
104 ziņojumi
104 ziņojumi
Atbildes (20)
Я бы ничего не делала.:-x

Inst 26.09.2008 09:59
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Es arī ne.
Izņemot rīkojumu, kurā papil;dus - apstiprināti zīmogu un
spiedogu paraugi u.c. "nieki".

spiedogu paraugi u.c. "nieki".

Leciigaa 26.09.2008 11:47
2691 ziņojums
2691 ziņojums
Ага, и придёт следующий бух, который не знает, что название фирмы менялось, псмотрит договора, то-то удивится.

Тогда и к договорам с поставщиками-покупателями?

Inst 26.09.2008 12:11
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Agrāk tādu ierakstu katram darbiniekam ierakstīja darba grāmatiņā.
Tagad darba grāmatiņu nav - nekas nav jādara.
Ja pieci darbinieki, var katram pa rīkojumam izdot, bet ja šimti, tūkstoši? Priekš kam tādi rīkojumi!?
Tagad darba grāmatiņu nav - nekas nav jādara.
Ja pieci darbinieki, var katram pa rīkojumam izdot, bet ja šimti, tūkstoši? Priekš kam tādi rīkojumi!?
Вот изменилось название Хансабанка, что-то никто договора не спешит переписывать.

Inst 26.09.2008 12:46
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Так нас же оповестили - через СМИ, через сообщения от банка в интернетбанке. Последние можно распечатать и пришить к договору.
А о смене названия тоже, наверное. в латвияс Веснисе печатают?

Inst 26.09.2008 12:50
nav ziņojumu
nav ziņojumu
uz 26.09.2008 11:49
Starp citu - grāmatvedības programmā arī tiek nomainīts nosaukums, t'k'jaunatnācējam grāmatvedim nrkādas briesmas nedraud, ja vien ... nav galīgi bez acēm un ir pie pilnas saprašanas.
Starp citu - grāmatvedības programmā arī tiek nomainīts nosaukums, t'k'jaunatnācējam grāmatvedim nrkādas briesmas nedraud, ja vien ... nav galīgi bez acēm un ir pie pilnas saprašanas.

Leciigaa 26.09.2008 12:53
2691 ziņojums
2691 ziņojums
С Хансабанка немножко сложнее - они взяли год на "переходный период". Так что сейчас оба названия правомерны, если я правильно понимаю.
Что касается смены названия фирмы: я для всех работников делала стандартное приложение (изменение) к трудовому договору. Партнерам посылали уведомление о смене названия со ссылкой на решение регистра.
Это, конечно, бумажная возня, но ничего не попишешь (ой, тавтология вышла!).:-)
Что касается смены названия фирмы: я для всех работников делала стандартное приложение (изменение) к трудовому договору. Партнерам посылали уведомление о смене названия со ссылкой на решение регистра.
Это, конечно, бумажная возня, но ничего не попишешь (ой, тавтология вышла!).:-)

Malvine 26.09.2008 13:03
327 ziņojumi
327 ziņojumi
Мне кажется все же, что изменения к ТД не обязательны в данном случае.
Интересно узнать мнение ЮФЛ, но она к нам не заглядывает давно.
Интересно узнать мнение ЮФЛ, но она к нам не заглядывает давно.

Inst 26.09.2008 13:05
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt