Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti
Palīdziet lūdzu. Uz tēmu sarakstu
24 ziņojumi
Atbildes (32)
1727 ziņojumi
Es nelūdzu, lai mani apspriež, es lūdzu palīdzību.
Diemžēl bērna veselības dēļ, man nācās pārtraukt mācības, 5. gadi ir ļoti daudz, lai aizmirstu iemācīto.
Mana prrofesija nebūs saistīta ar grāmatvedību, bet diemžēl šāds priekšmets bija jāmācās. Man viņš ir palicis kā parāds, un tas ir jānokārto:(
24 ziņojumi
Jāraksta iesniegums VIDam, un jāgaida pārbaude.
1727 ziņojumi
as vēl nav sliktākais variants, dotajā momentā man ir vēl viens parāds, par muias likumiem, un man ir jāiemācās likumi, kuri jau sen kā neeksistē, tā lūk mēs mācāmies:-D
Un ja runa iet par to pašu grāmatvedību, tad prakse no teorijas ļoti atšķiras. Var iemācīties teoriju kaut vai no galvas, bet ja nav prakses, to teoriju var izmest....,un tie nav tukši vārdi, bet fakts.
24 ziņojumi
---------------------------------------------------------
Bet tas jau ir visās jomās, ne tik grāmatvedībā.

Bet kāpēc jāmācās likumi, kuri jau sen kā neeksistē? Tā tam nu gan nevajadzētu būt...

Lai veicas, Kipiters!
1727 ziņojumi