Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti
Apmaksas datums Uz tēmu sarakstu

Ditta 12.09.2008 14:12
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Atbildes (9)
Nav tas nekur rakstīts.
Rēķinu apmaksas termiņu raksta līgumā.
Tā ir tikai tāda vispārpieņemta prakse - max 30 dienas.
Rēķinu apmaksas termiņu raksta līgumā.
Tā ir tikai tāda vispārpieņemta prakse - max 30 dienas.
Civillikums. CETURTĀ DAĻA. Saistību tiesības
1652. Parādnieka nokavējums ar visām tā sekām iestājas pats no sevis:
http://www.likumi.lv/doc.php?id=90220
1652. Parādnieka nokavējums ar visām tā sekām iestājas pats no sevis:
http://www.likumi.lv/doc.php?id=90220
Pērkot kancelejas preces,taču neraksta līgumu.Man atkal likās,ka esmu kaut kur lasījusi,tikai nevarēju atcerēties kur. Laikam tad tikai likās.

Ditta 12.09.2008 14:50
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Vai tad nezini,ka likuma panta un saites norādi lielākā daļa uzņem kā apvainojumu?Ir taču jānopūlē dārgais rādītājpirkstiņš,lai uzklikšķinātu un ja nu vēl būtu 1.pants,bet tiktālu dzīt-traka neesi?
Ja jau liekās,lai tik sitās!
Ja jau liekās,lai tik sitās!

Ivan_s 12.09.2008 16:35
1208 ziņojumi
1208 ziņojumi
Ambera
Žetons! Šito pat es nezināju, par ko man mazs mazs kauns.
Tas tāpēc, ka es ar Civillikumu tā īsti nekad neesmu draudzējies - tās dīvainās valodas dēļ - piemāram, "spriedumu taisa" utt.
Es tikai zinu vienu - Pagrabā aiz miltu maisa divas peles trešo taisa.
Žetons! Šito pat es nezināju, par ko man mazs mazs kauns.

Tas tāpēc, ka es ar Civillikumu tā īsti nekad neesmu draudzējies - tās dīvainās valodas dēļ - piemāram, "spriedumu taisa" utt.
Es tikai zinu vienu - Pagrabā aiz miltu maisa divas peles trešo taisa.

Es jau arī nezināju, bet gribēju uzzināt, kā tad īsti ir. Paldies Tatainai, iemācīja šķirstīt pa likumu, nospiežot Ctrl+F un ailītē ierakstot atslēgvārdu;-)

Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt