Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Вышивка на рабочей одежде
Купили у фирмы рабочую одежду (комбинезоный, майки, куртки, купки и шапки) по накладной.
На комбинезоны и куртки заказали вышить название нашей фирмы.
Подскажите, на какие затраты это списать?
Спасибо
Atbildes (55)
Manis pēc, lai nāk pufaikā vai šortos! Kvalitāte un serviss no tā neuzlabojas
Tad jau arī biroja darbinieki varētu strādāt stringos un sekretāres plikām nabām - darbu jau padara un vienalga, kas mugurā?
"ja man kāds vaicās, vai nezinu kādu firmu" - а что, телефонный справочник уже отменили?
Saskaņā ar Reklāmas likumu:
"Reklāma ir ar saimniecisko vai profesionālo darbību saistīts jebkuras formas vai jebkura veida paziņojums vai pasākums, kura nolūks ir veicināt preču vai pakalpojumu (arī nekustamā īpašuma, tiesību un saistību) popularitāti vai pieprasījumu pēc tiem."
Вот если на одежде вышито не только лого с названием, но еще и "jebkura veida paziņojums" (желательно с контактной информацией), то тогда это будет реклама.
А так - часть одежды.
Aleksja
ziņojumu: 5469 01.09.2008 13:57
Девоньки, помятуя недавний топик, спорить с Отией считаю бездарным делом. Пусть она списывает куда хочет, а мы будем списывать как НАДО.
:)))Laikam būs jānomaina Vārds:)))))
Velti! Mēs Andreju 3 vai 4 veidolos atpazinām
Ja Otija tagad teiktu, ka Latvijā PVN ir 18 % ,5 % un o%, tad , domāju arī atrastos kādi, kas teiktu , ka tā nav tikai tāpēc, ka спорить с Отией считаю бездарным делом.:))))Smieklīgi un nenopietni - kā mazi bērni.
"Ja Otija tagad teiktu, ka Latvijā PVN ir 18 % ,5 % un o%" - а на эту тему с Отией никто спорить и не станет, на эту тему закон есть.:-P
Ech...jocīgā sabiedrība:)))It kā tiešām gudri cilvērki, bet nu tik paštaisni par sava viedokļa obligāto pareizību, ka pat citu cilvēku domas vispār neuzskatāt par kaut cik vērā ņemamām:))))
Es piemēram tagad lasu Jūsu komentus un paralēli googlē gandrīz pie visām tēmām meklēju likumus un tiesu prakses darbus, bet nu nevaru atrast neko , kas mani pārliecinātu, ka ir tieši un tikai tā, kā Jūs sakāt......
А то, что Вы говорите, разумеется, истина в последней инстанции.8-)
на эту тему закон есть...Nu ja, par reklāmu jau tik vien kā tas viens teikums pateikts:))))Esat iekaluši un nekādu interpretāciju nav:)))
Otija, ja Jūs varēsiet pieradīt, ka logo uz darba apģērba ir reklāma, tad viss ir labi. Es gan nespētu. Domāju, ka cilvēkam, kas uzdeva jautājumu, ir jāsaprot, ka tas, ko viņš darīs ir tikai un vienīgi viņa (vai vadītāja) atbildība.
Martinas - kāpēc?, nebūt es to nesaku,un arī necenšos nekad ko komentēt par tēmām, kas man nav tik labi zināmas ( piemēram, kravu pārvadājumi vai koki, utt.) bet reklāma kā zināms tiešām ir tēma,par kuru ir dažādi viedokļi.Tas pats paziņojums pēc civillikuma ir arī piemēram - noklusējums, kad praktiski neviens neko nepaziņo....
Kaut arī šajā gadījumā jautājums nav principiāls, jo izmaksas tik un tā ir saistītas ar saimniecisko darbu.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture