По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.

Gadā darbiniekam pienākas 4 kalendāra nedēļas atvaļinājums Uz tēmu sarakstu

Gadā darbiniekam pienākas 4 kalendāra nedēļas atvaļinājums
"ne mazāk kā 4 kalendāra nedēļas" - t.i. 20 apmaksātas atvaļinājuma dienas...:-S Sakiet lūdzu, kā uzskaitīt izmantoto atvaļinājumu(pēc likuma)? Darbinieks aiziet atvaļinājumā uz 22 darba dienām - vai tas nozīmē, ka man ir jāatskaita tās divas dienas no nākamā atvaļinājuma?
Sondoors
Sondoors 13.08.2008 11:20
213 ziņojumi

Atbildes (6)

20 apmaksātas dienas nepiešķir, tas bija vecajā likumā. Tagad piešķir kalendārās dienas, t.i., ja, piemēram, darbinieks atvaļinājumā iet 1 nedēļu, tad noskaita 7 kalendārās dienas, izņemot svētku dienas.
Insi
Insi 13.08.2008 11:41
352 ziņojumi
Piemēram var tā 28 kalendaras dienas atvaļinājums kurš pienākas pēc grafika un parējas dienas uz sava rēķina.
Allichka
Allichka 13.08.2008 11:56
41 ziņojums
Paldies Maza piebilde - ja es esmu jau sarēķinājusi un izmaksājusi atvaļinājuma naudu par 22 apmaksātajām darba dienām, nevis par 20, vai tādā gadījumā man ir jāatskaita no nākamā atvaļinājuma tās divas dienas?
Sondoors
Sondoors 13.08.2008 12:28
213 ziņojumi
Pēc likuma tagad piešķir kalendārās nedēļas!

palasiet DL

Kiyoko
Kiyoko 14.08.2008 11:44
323 ziņojumi
No nākamā atvaļinājuma nekas nav jāatskaita. Neviens nesodīs, ka iedots par daudz. Varbūt darbinieks tās liekās dienas ir pelnījis. Mēs taču nezinam par ko Jūsu priekšniecība tik devīga.
Ambera
Ambera 14.08.2008 12:23
21759 ziņojumi
Izlasiet Jūlija mēneša Saldo rakstu par atvaļinājuma aprēķiniem!

Varbūt jūsu darbiniekam arī iznāk apmaksāt 22 darbadienas!
Andaz
Andaz 18.08.2008 10:27
27897 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.