По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.

algas neizmaksāšana - nodokļi Uz tēmu sarakstu

algas neizmaksāšana - nodokļi
Ņemot vērā, ka VID ir nobloķējis uzņēmuma kontu, uzliekot inkaso, jau pēdējos trīs mēnešus uzņēmums darbiniekiem nav varējis izmaksāt algas. Neuzmanības vai pieraduma pēc ziņojumus par soc.nodoklinodevu gluži kā ierasts, taču tikai tagad iedomājos - ja jau darbiniekiem alga netiek maksāta, tad jau arī IIN nebūtu jāaprēķina un jāmaksā, vai ne tā? Un kā ir ar sociālo nodokli - vai tas ir jāaprēķina un jāmaksā, ja darbiniekam alga netiek izmaksāta?
Santa_grinvalde
Santa_grinvalde 11.08.2008 10:41
nav ziņojumu

Atbildes (5)

soc nodokli neietekmē algas neizmaksāšana
Larao
Larao 11.08.2008 10:43
6767 ziņojumi
Социалку надо начислять в любом случае каждый месяц.

Подоходный можно удерживать и показывать в отчетах после выплаты зарплаты.
Maija
Maija 11.08.2008 10:44
28223 ziņojumi
Ja alga tiek izmaksāta par 3 mēnešiem tad arī Soc. ziņojumā IIN uzrāda kopējo par 3 mēnešiem??
Mjau-22
Mjau-22 11.08.2008 10:48
1013 ziņojumi
Социалку за тот период, когда начислена, значит, каждый месяц, подоходный, когда выплатите.
Irina_8ko
Irina_8ko 11.08.2008 11:50
2767 ziņojumi
Nu, tā jau es domāju par IIN, jo galu galā tas taču jāmaksā valstij algas izmaksas dienā... Taču nākamais jautājums tad ir sekojošs - vai tā ir uzskatāma par kļūdu, ja IIN tomēr esmu iekļāvusi ikmēneša ziņojumos? Vai tiešām man šie ziņojumi būtu jāpārtaisa?
Santa_grinvalde
Santa_grinvalde 11.08.2008 11:53
nav ziņojumu

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.