Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Valdes priekšsēdētāja līgums
Padalieties pieredzē, lūdzu.
Uzņēmumā ir ievēlēts valdes pr-tājs, viņš ir vienīgais valdes loceklis. Kādu līgumu uzņēmums var noslēgt ar viņu?
1. Darba līgums;
2. Vadības līgums.
Viņš tik uzsver uz to ka viņam kā firmas vadītājam nevar būt normēta darba diena. Var gan nakts vidū atskriet uz darbu, ja nostrādā signalka, un visu laiku viņš domās par uzņēmumu (it ka es, ka grāmatvede ārpus darba nedomāju par darbu).:-O
Atbildes (6)
2.4. Pirms veidot jaunu tēmu, ieteicams ar meklēšanas palīdzību pārbaudīt, vai tā nav apspriesta jau iepriekš. Vispār tādas jaunas tēmas izveidošana, kura atkārto jau esošo, nav aizliegta, tomēr tās autoram nevajadzētu būt pārsteigtam, ja viņam palūgs atbildes saņemšanai izmantot meklēšanu.
"vadības līgums"
un visu laiku viņš domās par uzņēmumu
----------------
Особо хорошо о судьбах человечества думается на пляже пузом кверху и с бутылкой пива.
Надо и эти расходы в бюджете на хозяйственные нужды предумотреть.
Ja viņš ir firmas vadītājs (valdes loceklis), tad varat slēgt arī darba līgumu ar atalgojumu un darba laiku DL 148.panta/Darba laika organizēšanas īpašie noteikumi/ kārtībā.
2Andaz
Es skatījos meklēšana, ir apspriesti vadības līgumi un ir paraugi arī internētā, bet es domāju par to, ka ir visur atrunāta "uzņēmuma amatpersona, kura slēdz vadības līgumu", bet tā persona arī ir tā pati amatpersona. Ir arī Darba līgums ar direktoru, ģenerāldirektoru, bet visur paredzēts, kā tas kuru slēdz vadības līgumu ir cits cilvēks. Nezinu varēsiet saprast ko es domāju.
2Leciigaa
Paldies paskatījos jau šo pantu, paldies par padomu, varēšu arī iekļaut līgumā:-D
Pats ar sevi slēdz. No vienas puses kā juridiska persona, no otras kā fiziska persona
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture