Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dažādi neklasificēti jautājumi
Praktikante finanšu deportamentā Uz tēmu sarakstu
Atbildes (21)
Es skatītos cik liela varētu būt iespējamā alga.Jatā mani pagaidām apmierinātu un gribētu tur strādāt turpmāk, tad pieciestu arī ne gluži tik lielu algu kā vēlētos;-)
Ja vajag prakses vietu, tad kāpēc gan nē? Nemaz jau tā pa zemi praktikantiem iespējas praktizēties nemētājas! Pie tam, ja var savienot ar mācībām un vēl samaksā.
Дело в том, что я в поисках работы, и пока не удаеться найти, думала пожертвую годом, потерплю с низкой зарплатой. но может в будующем получу хорошую работу, но и в практиканты не берут. Всё больше убеждаюсь. что найти работу можно только по знакомству, а я в Риге новичок, знакомсв нет, только по клубу разве кто ещё знает:'(
Tad jau sevišķi jāpiekrīt.
Tiksiet apritē, atradīsiet arī kaut ko labāku! Nevar uzreiz zelta tronī tikt, jāpatur uz koka ķeblīša arī, lai tos labumus vēlāk novērtētu
Tiksiet apritē, atradīsiet arī kaut ko labāku! Nevar uzreiz zelta tronī tikt, jāpatur uz koka ķeblīša arī, lai tos labumus vēlāk novērtētu

Arī Ņujorka ir daudzu iespēju pilsēta!
Neviens te uz ielas aiz rokas neķer un ar lielu algu neuzbāžas!
Pie tam, ja cilvēkam vispār nav darba (kā saprotu), tad labāk kaut kāda alga nekā nekāda.
Un - bez pieredzes cierēt uz milzu algu arī ir muļķīgi.
Veicas, jau, protams, dažiem, bet...
Neviens te uz ielas aiz rokas neķer un ar lielu algu neuzbāžas!
Pie tam, ja cilvēkam vispār nav darba (kā saprotu), tad labāk kaut kāda alga nekā nekāda.
Un - bez pieredzes cierēt uz milzu algu arī ir muļķīgi.
Veicas, jau, protams, dažiem, bet...
...un sarkanas kurpes...un tīkliņzeķes...;-)

Ivan_s 23.07.2008 18:42
1208 ziņojumi
1208 ziņojumi
Lana5, я уже 2 месяцев отсылаю CV и пока безрезультатно, в отном месте нашла, но во первых - 350 на руки и не всё официально, во вторых - один бухгалтер на предприятии должен 7 точек обойти или объехать за свой счёт чуть ли не каждый день,факса нет, интернета нет, кабинет, вернее каморка, хуже чем у Пушкарёвой, как то задумываюсь соглашаться
Я месяц отработала в Резекне, в фирме финансовые затруднения были, тем более муж тоже остался без работы, и решили а Ригу перебраться, он сразу нашёл работу, а я вот плаваю ещё. Может я и преувеличиваю, но какой-то опыт у меня то есть, около 5 лет отработала в торговых, сталкивалась с оптопой торговлей, со строительной бухгалтерии, вела учёт в индивидуальных. Я приходя на переговоры лучше заполняла б какие-то тесты, а не расхваливала б себя, не понимаю по каким признакам определяют этот и тот тебе кандидат подойдёт
Grāmatvežus meklē ļoti daudz, katru dienu.
Kaut kas jau Jums laikam tomēr pietrūkst, ja nepieņem.
Es arī kādu dienu intervēju vienu grāmatvedi:
- Ko protat?
- Visu.
- Kāda ir darba apmaksas sistēma uzņēmumā, kurā pašlaik strādājat?
- ???
- Kas aprēķina darba algu?
- Es.
- Pēc kādiem kritērijiem Jūs to aprēķināt?
- Piemēroju gada vidējo stundas likmi.
- Vai Jums visiem darbiniekiem darba līgumi ir ar stundu darba apmaksu?
- Nezinu. Kas tā tāda stundu apmaksa?
Komentāru nev. Jo... prot visu.
Kaut kas jau Jums laikam tomēr pietrūkst, ja nepieņem.
Es arī kādu dienu intervēju vienu grāmatvedi:
- Ko protat?
- Visu.
- Kāda ir darba apmaksas sistēma uzņēmumā, kurā pašlaik strādājat?
- ???
- Kas aprēķina darba algu?
- Es.
- Pēc kādiem kritērijiem Jūs to aprēķināt?
- Piemēroju gada vidējo stundas likmi.
- Vai Jums visiem darbiniekiem darba līgumi ir ar stundu darba apmaksu?
- Nezinu. Kas tā tāda stundu apmaksa?
Komentāru nev. Jo... prot visu.

Tā, ka Ivan_s ar sarkanām tīkliņzeķēm vien ir par maz, kaut kam jābūt arī tajā vietā, uz kuras nesēž...

Как раз я то и выкладываю всю правду, что умею, а с чем не сталкивалась, может не правильные беседы веду:'(
Nu tad ejiet uz to GE MONEY un paralēli meklējiet ko labāku, kad atradīsiet aiziesiet.Cikatceros vai Jums nebija problēma ar latviešu valodu( atvainojiet, ja kļūdos)varbūt tas ir iemesls.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt