Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dažādi neklasificēti jautājumi
Tildes Jumis Uz tēmu sarakstu

Skudrina_santa 22.07.2008 13:58
102 ziņojumi
102 ziņojumi
Atbildes (4)
Lai pārbaudītu dokumentu numurēšanu, iesākumā vajadzēja uzlikt autyomunerācijā, lai numuri tiek piešķirti automātiski nun tie ir unikāli noteiktā laika periodā.
Te ir par pavadzīmju numurēšanu
http://www.tilde.lv/Download/Materiali/PavadzimjuUnRekinuAutonumeracija.pdf
Ja tas nav izdarīts, tad atpakaļejošā k''artībā programma neko nebaudīs.
Vai dokumentam ir vai nav ievadīts partneris var pārbaudīt pats - jānospiež uz saraksta, lai sakārto pēc partnera pieaugošā secībā. Ja nebūs partneris - tie dokumenti tiks uzrādīti saraksta augšpusē.
Te ir par pavadzīmju numurēšanu
http://www.tilde.lv/Download/Materiali/PavadzimjuUnRekinuAutonumeracija.pdf
Ja tas nav izdarīts, tad atpakaļejošā k''artībā programma neko nebaudīs.
Vai dokumentam ir vai nav ievadīts partneris var pārbaudīt pats - jānospiež uz saraksta, lai sakārto pēc partnera pieaugošā secībā. Ja nebūs partneris - tie dokumenti tiks uzrādīti saraksta augšpusē.
Realizācijai tas viss izdarīts.Šeit biju domājusi par saņemtajiem dokumentiem..ienākošajām pavadzīmēm, rēķiniem.
Un par ievadīto inf..piemēram Zalktis uzreiz izmet bridinajumu, ka nav ievadits, piemeram, partneris vai dokumenta numurs..Tildes Jumi tadas iespejas nav?
Un par ievadīto inf..piemēram Zalktis uzreiz izmet bridinajumu, ka nav ievadits, piemeram, partneris vai dokumenta numurs..Tildes Jumi tadas iespejas nav?

Skudrina_santa 23.07.2008 10:36
102 ziņojumi
102 ziņojumi
Es nezinu ar kādu versiju Jūs strādājat, bet man nav iespējams turpināt vadīt p/z, ja nav numurs ievadīts. Un partneri varat pārbaudīt tā, kā es aprakstīju.
Par partneriem - ir gadījumi, kad partnera nosaukumu neievada. Vismaz man ir tādi dokumenti.
Par partneriem - ir gadījumi, kad partnera nosaukumu neievada. Vismaz man ir tādi dokumenti.
Un vēl, kā jau rakstīju - pārbaudiet autonumerāciju! Norādīsiet, ka numurs unikāls - izmetīs visus paziņojumus!
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt