По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Dažādi neklasificēti jautājumi

Tildes Jumis Uz tēmu sarakstu

Tildes Jumis
Sakiet ludzu, kura vieta Tildes Jumi jaatzime, lai programma parbauditu vai nav ievaditi vienadi dokumenti un lai bridinatu, ka nav aizpildita visa informacija (pimeram pavadzimei nav ievadits klients)?
Skudrina_santa
Skudrina_santa 22.07.2008 13:58
102 ziņojumi

Atbildes (4)

Lai pārbaudītu dokumentu numurēšanu, iesākumā vajadzēja uzlikt autyomunerācijā, lai numuri tiek piešķirti automātiski nun tie ir unikāli noteiktā laika periodā.

Te ir par pavadzīmju numurēšanu

http://www.tilde.lv/Download/Materiali/PavadzimjuUnRekinuAutonumeracija.pdf

Ja tas nav izdarīts, tad atpakaļejošā k''artībā programma neko nebaudīs.

Vai dokumentam ir vai nav ievadīts partneris var pārbaudīt pats - jānospiež uz saraksta, lai sakārto pēc partnera pieaugošā secībā. Ja nebūs partneris - tie dokumenti tiks uzrādīti saraksta augšpusē.
Andaz
Andaz 22.07.2008 14:53
27897 ziņojumi
Realizācijai tas viss izdarīts.Šeit biju domājusi par saņemtajiem dokumentiem..ienākošajām pavadzīmēm, rēķiniem.

Un par ievadīto inf..piemēram Zalktis uzreiz izmet bridinajumu, ka nav ievadits, piemeram, partneris vai dokumenta numurs..Tildes Jumi tadas iespejas nav?
Skudrina_santa
Skudrina_santa 23.07.2008 10:36
102 ziņojumi
Es nezinu ar kādu versiju Jūs strādājat, bet man nav iespējams turpināt vadīt p/z, ja nav numurs ievadīts. Un partneri varat pārbaudīt tā, kā es aprakstīju.

Par partneriem - ir gadījumi, kad partnera nosaukumu neievada. Vismaz man ir tādi dokumenti.
Andaz
Andaz 23.07.2008 10:41
27897 ziņojumi
Un vēl, kā jau rakstīju - pārbaudiet autonumerāciju! Norādīsiet, ka numurs unikāls - izmetīs visus paziņojumus!
Andaz
Andaz 23.07.2008 10:52
27897 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.