Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.
Atkal par atvaļinājuma kopensāciju Uz tēmu sarakstu
Atbildes (12)
nu slikti, ja nebij arī uz papīra. bet jāizmaksā ir gan viss. es gan zinu ka kāda liela cienījama banka ar uzdrošinās nosaukt par noilgumu un izmaksā kompensāciju tik par diviem gadiem:)P
Šis pants attiecas uz prasījumu iesniegšanas termiņiem tiesā.

Leciigaa 18.07.2008 15:59
2691 ziņojums
2691 ziņojums
Vai tad es būtu nepareizi sapratusi 31.pantu Vai tad nav tā, ka no darba attiecību partraukšanas momenta divu gadu laikā bijušais darba ņemējs var celt prenzijas pret bijušo darba devēju?
Kam Jūs to jautājat Janah?
Rs varu Jums atbildēt tikai apstiprinoši - Ir tā.
30.pants Individuālu tiesību strīdu izšķiršana
Individuāli tiesību strīdi starp darbinieku un darba devēju, ja tie nav izšķirti uzņēmumā, izšķirami tiesā.
31.pants Noilguma termiņš
(1) Visi prasījumi, kas izriet no darba tiesiskajām attiecībām, noilgst divu gadu laikā, ja likumā nav noteikts īsāks noilguma termiņš.
(2) Ja darba devējam bija pienākums izsniegt darbiniekam rakstveida aprēķinu, šā panta pirmajā daļā noteiktais noilguma termiņš sākas ar aprēķina izsniegšanas dienu. Ja darba devējs aprēķinu neizsniedz, attiecīgais prasījums noilgst triju gadu laikā no dienas, kad aprēķins bija jāizsniedz.
Rs varu Jums atbildēt tikai apstiprinoši - Ir tā.
30.pants Individuālu tiesību strīdu izšķiršana
Individuāli tiesību strīdi starp darbinieku un darba devēju, ja tie nav izšķirti uzņēmumā, izšķirami tiesā.
31.pants Noilguma termiņš
(1) Visi prasījumi, kas izriet no darba tiesiskajām attiecībām, noilgst divu gadu laikā, ja likumā nav noteikts īsāks noilguma termiņš.
(2) Ja darba devējam bija pienākums izsniegt darbiniekam rakstveida aprēķinu, šā panta pirmajā daļā noteiktais noilguma termiņš sākas ar aprēķina izsniegšanas dienu. Ja darba devējs aprēķinu neizsniedz, attiecīgais prasījums noilgst triju gadu laikā no dienas, kad aprēķins bija jāizsniedz.

Leciigaa 18.07.2008 16:10
2691 ziņojums
2691 ziņojums
Galu galā es esmu tikai gramatvede. Ne jau es pieņemu lēmumus un rakstu rīkojumus. Padomāšu kā man iziet no situācijas, lai pēc tam mani nevainotu. Domājams rakstiski izklāstīšu savas domas un pret parakstu iesniegšu vadībai. Ne jau es esmu tā kas likumu traktē nepareizi, bet viņa. Man tikai gribējās pārliecināties par savu domu pareizumu.

Pričom te tādas peršas?

Leciigaa 18.07.2008 16:30
2691 ziņojums
2691 ziņojums
Kas jums tieši nepatika manā domu gājienā?
Es lielāko dienas daļu darbā esmu viena, vajag taču ar kādu parunāt. Ja sākšu runāt skaļi, garām kabinetam ejošie nodomāsk ka grāmatvedis jau galīgi nojūdzies....A ta vismaz ar jums padiskutēju, zinu, ka galīgi zemē metama vēl neesmuLOL

Es gan nekādu nepatiku neesmu izrādījusi.
Un paskaidrojumus arī parasti šajā sakarā nedodu.
Bet, visu cieņu - peršas sakarā ar
Galu galā es esmu tikai gramatvede. Ne jau es pieņemu lēmumus un rakstu rīkojumus.
..........
Un paskaidrojumus arī parasti šajā sakarā nedodu.
Bet, visu cieņu - peršas sakarā ar
Galu galā es esmu tikai gramatvede. Ne jau es pieņemu lēmumus un rakstu rīkojumus.
..........

Leciigaa 18.07.2008 17:13
2691 ziņojums
2691 ziņojums
Izdrukājiet savai priekšniecei atsauksmes Forumā par 31. panta traktējumu (meklētājs!).

Mimra 18.07.2008 17:17
474 ziņojumi
474 ziņojumi

Leciigaa 21.07.2008 09:06
2691 ziņojums
2691 ziņojums
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt