Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Alga ārzemniekam 2004.gadā
Laba diena!
Jāsataisa rīkojumi sākot no 2003.gada... Kur varu apskatīt minimālo darba algu ārzemniekam? 2004.gadajūlijā uztaisīts pārrēķins, bet nav skaidrs par cik mēnešiem un no kura laika ir šis Ls 384, un cik ir bijis līdz tam. Lūdzu, pasakiet kur to meklēt vai kā aprēķināt!?
Atbildes (14)
...atradu forumā, ka 2006.g. ir bijis Ls 246, bet mūsējam tanī laikā bija Ls 492, kas sanāk 2x246! Lūdzu, palīdziet- kā tiem ārzemniekiem rēķina!? Viņš jau "palaists" pirms manis, tapēc pašreiz tas nav aktuāli, bet jāsaved kārtībā rīkojumi!
Tatjana77, bet iekš kuras tēmas, kuros dokumentos man tas jāmeklē?! Nu nav nekādas sajēgas par tiem ārzemniekiem!
Vai, lūdzu, kāds nezinātu konkrētāku norādi kur meklēt atbildi?
Ilze Haberlinga
NVA Nodarbinātības pakalpojumu un attīstības departamenta
Starptautisko attiecību nodaļas
Projekta vadītāja
Tālr. 67333331
E-pasts:
Ilze.Haberlinga@nva.gov.lv
Paldies Tatjana77! Rīt pazvanīšu!
Vienīgi es nesaprotu, vai tad par šo tēmu nav nekas rakstīts? Vai to nosaka katram "gadījumam" individuāli? Un vai tad tas tomēr nav Imigrācijas pārvaldes darīšana?
Nenosaka katram gad.asevišķi tas ir stat.vidējās rūpn.r.algas apmērā ( apmēram tā).
Varbūt tomēr kādam ir man interesējošā informācija, jo sazinājos ar NVA, bet 2003.gadainfo jau nodots arhīvā un atbildīgā persona ir atvaļinajumā. Izmeklējos pa netu, arī pēdējā linka info izpētīju...
Pēc grāmatved.datiem mūsu vadītāja alga ir bijusi:
no 03.2007.līdz ?- Ls 554
no 03.2006. līdz 03.2007.- Ls 492
no 07.2005. līdz 03.2006- Ls 422
līdz 2005.g.V-Ls 384, kas ir bijis vismaz no 2004.g. augusta, jo jūlijā ir uztaisīts pārrēķins...
Varbūt kādam ir informācija cik šī stat.algabija 2003.g.un2004.g.pirmaja pusē?
Lūdzu palīdziet!
Paldies par norādēm. Esmu aizsūtījusi pieprasījumus uz visām iespējamām un neiespējamām instancēm- gaidīšu atbildes(ja visi nav atvaļinājumos!).
Bet šājā
http://data.csb.gov.lv/DATABASE/Iedzsoc/Ikgadējie%20statistikas%20dati/Darba%20samaksa/Darba%20samaksa.asplinkā manuprāt šī informācija nav dabonama, jo "pazīstamus cipariņus" neatrodu un arī atlase tur ir tikai pa gadiem. Bet šis rādītājs ir mainījies pa ceturkšņiem!?
Hmmm... man tajā laikā bija firma ar ārzemnieku. Algu atceros 392 vai 384.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture