По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.

Korekijas par apgādājamiem Uz tēmu sarakstu

Korekijas par apgādājamiem
Labdien, kolēģi esmu neizpratnē... es pati gāju uz VID uzlikt bērnu kā apgādājamo, VIDs teica, ka to var izdarīt tikai ar esošā mēneša sākumu, par iepriekšējiem periodiem jāsniedz deklarācija - nu man likās loģiski.

Šodien viens darbinieks devās uz VID RRI un viņam uzlika bērnu un sievu no gada sākuma, un pateikuši lai grāmatvede taisa korekcijas... kādas korekcijas sociālo atskaiti IIEN tak nevar labot, ko tagad darīt???
Krikliepa
Krikliepa 18.06.2008 14:11
207 ziņojumi

Atbildes (7)

На социальных взносах это не отразится, а подоходный налог можно корректировать в текущем году.
Irina_8ko
Irina_8ko 18.06.2008 14:14
2767 ziņojumi
kā var veikt IIEN korekcijas, sniedzot precizēto sociālo atskaiti par iepriekšējiem 5 mēnešiem??:-O
Krikliepa
Krikliepa 18.06.2008 14:16
207 ziņojumi
un ko es par to summu samazinu IIEN un palielinu darbiniekam izmaksājamo algu?

Tikko VID konsultatīvais tālrunis atbildēja, ka nevajag neko labot, darbiniekam jāsniedz deklarācija...
Krikliepa
Krikliepa 18.06.2008 14:17
207 ziņojumi
Я может не правильно выразилась, отчеты пересдавать не надо. Но вы можете применить льготы в текущих месяцах.
Irina_8ko
Irina_8ko 18.06.2008 14:20
2767 ziņojumi
nu ja es jau ar tā sapratu un līdz šim tā darīju, bet ko tad VID domāja teikdams lai grāmatvedis veic korekcijas no gada sākuma??? vai arī gadījās labs konsultants VID?
Krikliepa
Krikliepa 18.06.2008 14:26
207 ziņojumi
Neredzu neko šausmīgo VID-a teiktos vārdos. Jā. Jūs varat nodot jaunas atskaites par katru mēnesi no gada sākuma, labojot tur tikai IIN. Tādas atskaites peņem, jo soc. nodokli Jūs neaiztiekat.

Varat neko nelabot, bet sākt piemērot atvieglojumus sākot no tekošā mēneša, bet tad jābrīdina darbinieku, ka viņam vajadzēs iesniegt gada deklarāciju, lai viņš saņemtu pārmaksāto nodokli atpakaļ.
Sletla
Sletla 18.06.2008 16:44
13669 ziņojumi
Ziņojumos nekas nav jālabo.

Vienkārši sāksiet piemērpt atvieglojumus un Jums kādu laiku nebūs IIN (kamēr atvieglojums par visu periodu neietilpināsies algā) vai IIN būs mazāks par parasto.
Mimra
Mimra 22.06.2008 14:38
474 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.