Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dažādi neklasificēti jautājumi
Ārsts pašnodarbinātais Uz tēmu sarakstu

Anita43 17.06.2008 20:16
320 ziņojumi
320 ziņojumi
Atbildes (7)
http://www.vid.gov.lv/dokumenti/tiesibu_akti/metodiskie%20materiāli/met_par_pasnodarb_vsaoi_2007.doc
2. Pašnodarbinātā statusa noteikšana
4. Pašnodarbinātais ir:
4.6. prakses ārsts, prakses farmaceits, prakses veterinārārsts, prakses optometrists;
11. Pašnodarbinātais, reģistrējoties Valsts ieņēmumu dienestā, uzrāda personu apliecinošu dokumentu un iesniedz saimniecisko darbību un atbilstošu kompetenci apliecinošu šādu dokumentu kopijas, uzrādot oriģinālus (noteikumu 6.punkts):
11.6. prakses ārsts – ārsta sertifikātu un Latvijas Ārstu biedrības izsniegtu ārsta prakses reģistrācijas apliecību;
2. Pašnodarbinātā statusa noteikšana
4. Pašnodarbinātais ir:
4.6. prakses ārsts, prakses farmaceits, prakses veterinārārsts, prakses optometrists;
11. Pašnodarbinātais, reģistrējoties Valsts ieņēmumu dienestā, uzrāda personu apliecinošu dokumentu un iesniedz saimniecisko darbību un atbilstošu kompetenci apliecinošu šādu dokumentu kopijas, uzrādot oriģinālus (noteikumu 6.punkts):
11.6. prakses ārsts – ārsta sertifikātu un Latvijas Ārstu biedrības izsniegtu ārsta prakses reģistrācijas apliecību;

Tatjana77 17.06.2008 21:54
7478 ziņojumi
7478 ziņojumi
Tās ir darba attiecības.
Pēc Jūsu domām - viņš brauc uz citu klīniku ar savu personīgo mobilo operāciju zāli!?!
Ko tikai neizdomā!
Pēc Jūsu domām - viņš brauc uz citu klīniku ar savu personīgo mobilo operāciju zāli!?!
Ko tikai neizdomā!

Nu,Aivars007, ķirurgs ved reizēm vairāk nekā operāciju zāli - savas zināšanas. Es nezinu, kas ir "TOS ķirurgs"( varbūt kāds īpašs statuss), bet man personīgi zināmam ķirurgam slimnīcas telpās ir savs kabinets, kur viņš par samaksu ārpus sava darba laika slimnīcā oficiāli pieņem pacientus un izsniedz kvīti( personīgi biju, tikai kvīts pazudusi, lai papētītu kārtīgāk) ar savu vārdu un uzvārdu, un es pieļauju, ka viņš ir prakses ārsts un arī pašnodarbinātais, un vienlaicīgi strādā arī slimnīcā.Kādos statusos tas notiek, to gan es diemžēl nezinu. Tā kā nav jau tikai ģimenes prakses ārsti.Cik saprotu no jautājuma, Jūsu ķirurgam nav reģistrēta prakses vieta un pamatdarbā ir darba attiecības, uz šo brīdi izskatās, ka viss pa vecam. Bet jau var būt, ka es tikai tā domāju, bet ar ārstiem ir daudz sarežgītāk.

Vijoliite 17.06.2008 23:00
1711 ziņojumi
1711 ziņojumi
Tā raudošā sejiņa bija iekavas.

Vijoliite 17.06.2008 23:03
1711 ziņojumi
1711 ziņojumi
TOS - Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīca.

Anita43 17.06.2008 23:09
320 ziņojumi
320 ziņojumi
Labrīt! Jā, arī es pati līdz rītam izdomāju, kas ir TOS:-D .Manuprāt, jāmaina tikai statuss, jo ārsts ar reģistrētu privāto praksi vienlaicīgi var būt arī līguma darbinieks un otrādi.Gan jau kādas šodien būs ar pieredzi.

Vijoliite 18.06.2008 06:22
1711 ziņojumi
1711 ziņojumi
Paldies, Vijolīt! Tāpēc jau šeit uzdevu jautājumu, lai uzklausītu ''gaišās galviņas''.

Anita43 18.06.2008 10:27
320 ziņojumi
320 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt