Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
чек 300 лат
На заправке сказали,что давно уже изменена сумма 100 лс на 300 лс по Закону НДС (8.pants)
(6) Darījumos iekšzemē, kuru vērtība bez nodokļa ir mazāka par 100 latiem, par nodokļa rēķinu var izmantot dokumentu, kurā ietverta šāda informācija: .....
No kura datuma!?
Atbildes (10)
) Darījumos iekšzemē, kuru vērtība bez nodokļa ir mazāka par 100 latiem, par nodokļa rēķinu var izmantot dokumentu, kurā ietverta šāda informācija:
На вид.лв так.;-)
Не было никаких изменений
Redakcija [04.03.2008]
(6) Darījumos iekšzemē, kuru vērtība bez nodokļa ir mazāka par 100 latiem, par nodokļa rēķinu var izmantot dokumentu, kurā ietverta šāda informācija:
Man ir bijis EKA čeks arī par lielāku summu.
Ar visiem rekvizītiem gan.
Со всеми реквизитами, требуемые к налоговому счету суммой больше 100 латов? Сильно сомневаюсь. Никогда еще не видела таких чеков.
Ir firmas, kas māk tādus izdrukāt

sevišķi, ja EKA nav parasts aparāts, bet gan normāla kases sistēma, kur dati tiek apstrādāti ar datoru.
И в этом чеке есть стоимость товара за единицу без ПВН?
Jā, man pašai bija diezgan liels brīnums, bet ir!
Un adrese bez kļūdām
До чего дошел прогресс...
Man gan smiekli nenāk, kad ieraugu kā tik izkropļoti uzvārdi darbiniekiem un ierakstīti pavadzīmēs:-< pierādi pēc tam VIDam, ka tādi nekad nav strādājuši.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture