Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
līgumu reģistrācija žurnālos
Sakiet lūdzu kā jūs reģistrējat Darba līgumus,Uņēmuma līgumus (ar fiz. pers), Autoratlīdzības līgumus kā arī Pilnvarojuma līgumus ar valdes loc. vienā žurnālā un visus pārējos citā?
Mums Darba līgumi tiek reģistrēti vienā žurnālā,
bet visi pārējie:pilnvarojauma līgums ar valdes loc.,autoratlīdzības, uzņēmuma līgumi (ar fiz. un jurid. pers.),dažādi tur aizņemuma , īres līgumi citā.
Kā īsti pareizi?
Atbildes (15)
Tā arī domāju ir pareizi.
Kā īsti pareizi - nezina neviens.Darietkā Jums ērts.
* Līgumi, kas saitīti ar darba attiecībām.
- Līgumi, kas saistīti ar saimnieciusko darbību:
** piegādes līgumi;
** līgumi par izpildītiem darbiem /pakalpojumiem/.
* Citi
Pamatā esmu turējusies pie š'da pamatprincipa.
Domāju, ka autori vairāk interesē citu praktiskā oieredze nekā ... piekrišana dažnedažādos veidos.
Kaut gan sakaņa - lieta nenovērtējama...
29.05.2008 20:37
Domāju, ka autori vairāk interesē citu praktiskā oieredze nekā ... piekrišana dažnedažādos veidos.
Kaut gan saSkaņa - lieta nenovērtējama...
Nu es daru kā Squriel- darba līgumus atsevišķi,jo domāju tā jābūt lai tos varētu sanumurēt pieaugošā kārībā, bet citi visi kopā atkal pēc kārtas:-)
Es vienkārši aizdomājos no arhivēšanas viedokļa un izrietot no darba likuma par darba līgumiem, jo uzņēmuma līgumi un autoratlīdzības taču neskaitās pie darba līgumu kategorijas.
Giza
Kā īsti pareizi - nezina neviens...
Tā nu gluži nav. Mūsu valsts likumdevējs zina - darba līgumu reģistrācijas kārtība noteikta Darba likumā.
Un tas nozīmē - šiem līgumiem būtu jāiekārto atsevišķs reģistrācijas žurnāls, ko lielākā daļa likumpaklausīgo darba devēju arī dara.
Giza un "neviens" - tas nav viens un tas pats.
Aivars007,tas ir tikai Jūsu personisks viedoklis...:-P
Vai tad es ko citu saku?
Katram no mums ir tikai divi viedokļi - manējais un nepareizais.
Aivars007
Vai tad es ko citu saku?
Katram no mums ir tikai divi viedokļi - manējais un nepareizais.
===========
Так говорить мог только Сталин. Вы что, Сталин?
Šeit jāsaka, baigi daudz cilvēkus pazīstu kuri nemz nav Stļins kuriem ir tikai divas taisnības - manējais un nepareizais.Bēdīgi:-(
Neesmu ne Staļins, ne Ļeņins, ne Hitlers, un ne arī Jūlijs Cēzars vai Napoleons.
Taču vai tāpēc man nedrīkst būt savs viedoklis?
Ilma, nebēdājieties, gan jau arī Jūsu ielā pārdos saldējumu. Ārā tik jauks laiks.
Savam viedoklim jābūt OBLIGĀTI.
Laiks tiešām jauks,nupat kā atnācu no sarīkojuma par godu aktiera Edgara Liepiņa 80 gadu jubilejai un viņa atcerei.Kā teica sarīkojuma vadītājs dzimšanas diena viņam ir janvārī, bet svinēt viņš to var kad grib un uz tikšanos kādreiz maijā:-)
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture