Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
kur var atrast apstiprinājumu?
Mans direktors ir krievs kas nesaprot latviski...man ir grūtības visus darba līgumus iztulkot perfekti krieviski!!! Bet galvenais ir tas,ka man ir jāparāda ar pirkstu..kuros normatīvos ir rakstīts, ka darbiniekam ir jabūt noformētam tieši tā kā es pieprasīju: 1.Amataparasksts;
2.Dienestainstrukcija;
3.Darbalīgums;
4.Iekšējās kārtības noteikumi. Lūdzu palīdziet..:'(
Atbildes (14)
Kada veidā palīdzet?:-O Atrast visu informāciju krievu valoda, vai cita veidā?
Ja jau spējāt tikt līdz šai lapai, tad jau arī varat visu pārējo mierīgi sameklēt.:-/
1.Amata aprasksts;
2.Dienestainstrukcija;
3.Darbalīgums;
4.Iekšējās kārtības noteikumi.
man nevajag krieviski,jo to jau iztulkoju,bet gan kuros MK likumos ir uzrādīts, ka vajag pie noformēšanas šos dokumentus.
Varbūt no sākuma papētīt ko Darba likums noteica par šo lietu?
Paldies, kaut kur lasīju,bet neatceros vairs kur :'( Darba likumā nav,bet man tak jāpanāk, ka darbinieki ir noformeti pareizi un pilnībā.Ja tas būtu mans pamata darbs,tad būtu laikam vieglāk.
Nekure citur kā Darba likumā tas nevar būt.
Izlasiet 40. un 55. pantu no Darba Likuma.
Der man 40.un55 panti,Paldies, pameklēšu vēl kur ko attiecīgu, lai nomierinatu pilnībā.
Darba attiecības mūsu valstī regulē Darba likums.
Nekas cits nav jāmeklē.
Ja nu vienīgi Jūs darbojaties kādā specifiskā jomā - piemēram, medicīna utt., tad ir vēl arī citi normatīvie akti - vajadzīgs sertifikāts utt.
Zezane
Bet galvenais ir tas,ka... pašai nav ne jausmas,kur meklēt tos normatīvus!
Populārākie:
www.vid.gov.lvwww.likumi.lv
Paldies,visiem, daudz palīdzējāt.
Cik reizes jāsaka - labāk viens mazs saņurcīts piecītis nekā liels paldies.
Kabatas jau cauras no tiem paldies.
iedodi kontu...iemetst ..pieciti:-/
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture