Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dažādi neklasificēti jautājumi
Jēkabpils - ne grāmatvedība Uz tēmu sarakstu
Atbildes (74)
Если честно, то о плачущей иконе в Екабпилсе не слышала. Другое дело - в Елгавском районе, в православном монастыре в Валгунде...
Впрочем, я набеговая, т.е. частичная екабпилчанка.
Впрочем, я набеговая, т.е. частичная екабпилчанка.
Pirms pāris gadiem dzirdēju, ka Daugavpils Borisa un Gļeba pareizticīgo katedrālē sākusi "raudāt" Sarovas brīnumdarītāja Serafima ikona.
Meitenes, kas no Jēkabpils!
Esmu puisis un eju baznīcā, bet manā baznīcā šādas ikonas nudien nav.Unneesmu dzirdējis par tādu.:-)
Esmu puisis un eju baznīcā, bet manā baznīcā šādas ikonas nudien nav.Unneesmu dzirdējis par tādu.:-)

Aivareno 15.05.2008 22:30
6641 ziņojums
6641 ziņojums
Aivareno, такие иконы только в православных храмах бывают, а туда не девочки с мальчиками ходят, а прихожане.
Tiešām puisis!?!
Šaubas paturiet pie sevis, jo pārbaudīt jau nevariet.:)
Bet jautājums taču tika uzdots tikai meitenēm.
Piekrītu.LOL
Šaubas paturiet pie sevis, jo pārbaudīt jau nevariet.:)
Bet jautājums taču tika uzdots tikai meitenēm.
Piekrītu.LOL

Aivareno 16.05.2008 10:17
6641 ziņojums
6641 ziņojums
Šaubas paturēšu pie sevis - nevienam manas šaubas taču nav vajadzīgas, piekrītu.

Aivareno - jauku Jums dienu! Neņemiet tikai manas zobgalības pie sirds!
Pie mums Rīgā šodien nejauks laiks - drēgns. Ceru, ka vismaz Jēkbpilī spīd saulīte un smaržo ceriņi aiz loga.

Aivareno - jauku Jums dienu! Neņemiet tikai manas zobgalības pie sirds!
Pie mums Rīgā šodien nejauks laiks - drēgns. Ceru, ka vismaz Jēkbpilī spīd saulīte un smaržo ceriņi aiz loga.

Jā, nelutina gan.Mangan aiz loga nav ceriņi, bet priežu galotnes....:-)

Aivareno 16.05.2008 16:39
6641 ziņojums
6641 ziņojums
Ir.Es piemēram dzīvoju priežu ieskautā rajonā.Bet tā kā mans darba kabinets ir jumta istabā un jumtā logs, tad redzu priežu galotnes.:-)

Aivareno 16.05.2008 17:37
6641 ziņojums
6641 ziņojums
Cleo
Nu gan Jūs zināsiet, kas par putnu tas Jūsu nāburgs Aivareno, un kuras priedes galotnē viņš mitinās.
Tik daudz par sevi pavisam nejauši atklāja.
Nu gan Jūs zināsiet, kas par putnu tas Jūsu nāburgs Aivareno, un kuras priedes galotnē viņš mitinās.
Tik daudz par sevi pavisam nejauši atklāja.

Nu es nedzīvoju viens priedēs.Man jau nav ko slēpt.........:-)

Aivareno 16.05.2008 17:42
6641 ziņojums
6641 ziņojums
Ja nebūtu ko slēpt, sen jau būtu uzaicinājis Cleo uz randiņu vai vismaz saorganizējis forumiešu tusiņu Jēkabpilī. Es noteikti aizbrauktu.

Visam savs laiks.Nesteidzināsim notikumus:-)

Aivareno 16.05.2008 17:44
6641 ziņojums
6641 ziņojums
nju neminēšu vairs kas par putnu ir Aivareno.... un kurās priedēs mīt.
pat nemēģināšu minēt vai viņš ir blondiem matiem vai tumšmatis.
pat nemēģināšu minēt vai viņš ir blondiem matiem vai tumšmatis.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt