По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.

Fiziskā personas Uz tēmu sarakstu

Fiziskā personas
Sakiet lūdzu, nekad neesmu saskārusies.

Vai es kā fiziska persona varu izstādīt rēķinu Krievijas firmai par juridiskiem pakalpojumiem un līguma pamata, vai Krievijas uzņēmums no šīs summas ieturēs kādu nodokli? un kas man būtu jādara Latvijā - vai jāmaksā kādi nodokļi? vai jāreģistrē kāda darbība VIDā?

Palīdziet Lūdzu! Jau iepriekš paldies
Liepal
Liepal 30.04.2008 09:55
114 ziņojumi

Atbildes (5)

Во как, юристам то уж надо было знать хоть чуток налоговое законодательство. Закон у нас есть о ПНН и о Налогах и пошдинах тоже. А ещё можете зайти на сайт ВИД и найти массу полезной инфо для себя.http://www.vid.gov.lv/
Tt7
Tt7 30.04.2008 10:31
37863 ziņojumi
tad varbūt ja Jums nav grūti, es pajautāšu savādāk

Vai es varu saņemt šādi naudu un nereģistrēties VIDā, ja tas darījums ir vienreizējs
Liepal
Liepal 30.04.2008 10:41
114 ziņojumi
vai tad Krievijas firma ņems tādu privāto rēķinu, ja Jums nav pat nekāda reģistrācijas numura? Tad lai maksā veseli.
Storno
Storno 30.04.2008 10:45
1392 ziņojumi
Fiziska persona kas nav nekur. reģ. nevar savā vārdā izrakstīt rēķinu, var slēgt tikai līgumu un saņemt samaksu uz līguma pamata.Betpar to cik ieturēs tas atkarīgs no tās valsts likumdošanas. Bet Jums obligāti jādeklarē gada dekl.noārzemēm saņemtie ieņēmumi un labi ja tad ir izziņa vai kas par ārzemēs samaksāto nodokli, citādi no saņemtās summas būs jāmaksā 25% IIN. Tā domāju;-)
Ilma
Ilma 30.04.2008 10:56
30495 ziņojumi
liels liels paldies! Tā jau arī aptuveni domāju, bet laikam pirmo rezi nemācēju pateikt ko gribu!
Liepal
Liepal 30.04.2008 11:03
114 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.