Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Priekšnieka dumjības!
2007. gadā firma bija iesniegusi iesniegumu, ka firmas darbība ir pārtaukta uz kādu periodu. Bet šājā periodā kā izrādās 2 reizes ir ienākusi nauda bankā no kādas fraņču firmas par kautkādu preci. Pirmām kārtām man nav neviena dok., ka man vispār ir bijusi šī prece un otrkārt priekšnieks ir uztaisījis fiktīvo Invoice, par kuru šī fraņču firma mums ir ieskaitījusi naudu. Man protams nav neviena apstiprinošā dok., ka šī prece ir nonākusi galā. Nauda no bankas ir izņemta un daļa samaksāta par to preci, kura ir iegādāta Ķīnā un pa tiešo sūtīta tai fraņču firmai. Tātad man ir ienākusi nauda bankā un izņēmta tā un plus viens fiktīvs rēķins ...vairāk nekā nav. Kā es varu nogrāmatot šo ienākušo summu? Lūdzu padalaties idejās, jo nevaru nodot gada pārskatu deļ šī murga
Šī darbība nebija īsti saistīta at firmu. Tas bija priekšniekam tāda, kā blakus peļņā, bet fraņču firmai vajadzēja, lai šis darījums iet caur firmu un viņš daudz nedomādams uztaisīja man lielu problēmu
И Вы это обнаружили только 27 апреля? Весь год банковские выписки не смотрели?
Njet...obnaružila, ja eto strazu...toļko ždala, kogda na4aļņik dokumenti mne predstavit....govoril 4to vsjo budet.....no vidno 4to ne4ego nebudet
Проблемы у него будут - это точно.
vai nevar kautko nohmuļīt?
Nu labi....lai ir viņam tās problēmas....ne jau manias vainas pēc.....bet ko tad man darīt? Kā to varu iegrāmatot?
Varbūt neisti saprotu lietu, bet, ja jums bija ieņēmumi un jūs, kā grāmatvedi, negribat problēmas, tad noteikti vajag šos ieņēmumus likt kaut uz 8 kontu un apliekt ar nodokļiem. Nezinu par ko bija izrakstīts fiktivs rēķins, bet šo summu nevajag likt uz izdevumiem, labāk uz kaut kadiem nepabeigtiem pasūtījumiem vai krājumiem. Jūsu gadījumā galvenais samaksāt pareizi nodokļus.