Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Help!!! Vai mana doma ir pareiza??? Uz tēmu sarakstu
Help!!! Vai mana doma ir pareiza???
Help!
Tātad darbinieks strādā no 2002.gada2007.gada jūlijā bija atvaļinājumā, bet ar š.g. 1.maijuiet prom.
Kāda kompensācija viņam pienākās???
par 15,03 dienām (9 mēneši *1,67) vai par 25,01 (6 mēn. = 20 d + 3 mēn. * 1,67 = * )dienas???
Un darbinieks strādāja jauktu stundu skaitu (maiņas darbā)
274 mēneša kalendārās dienas 1348 nostrādātās stundas = vidēji 5 st.
Lai izrēķinātu sanāk tā???
(5st. * ??? kompensējamās dienas) * vidējā izpeļņa = ? <- šādi???
Palīdziet lūdzu!!!
Paldies jau iepriekš!!!
Atbildes (17)
pirmkārt jau jāzin , no kāda DATUMA sācis strādāt darbinieks tai tālajā 2002.gadā. Otrkārt, nav skaidrs, vai līdz 2007.gadajūlijam nabadziņš bijis atvaļinājumos. Un beidzot, kāpēc, nu kāpēc viņš izdomājis iet prom...:-O
strādāt uzsāka 2002.gada03.septembrī atvaļinājumā gāja ik gadu (vasarā)!
Iet prom jo neapmierina darba laiks un apstākļi!
manā failu glabātuvē ir primitīva tabuliņa aprēķinam. Varbūt noder.
Diemžēl nav pieejas!!!
Žēl ka neviens nepadalās savā pieredzē!!!
Visi sen "pārdalījušies" Atveriet meklēšanu, ierakstiet atslēgas vārdu - kompensācija vai atvaļinājums un ķēksīti forumā - atradīs tūkstoš tēmu
Visu esmu pārlošņājusi un pārlasījusi, tikai diemžēl šāds gadījums nav atspuguļots!!!:-<
un kā būtu ja viņš ietu vienkāršā atvaļinājumā?
tad cik uz doto brīdi viņš varētu izņet atvaļinājuma dienas?
Tākā darbinieks iet prom jāizmaksā kompensācija!!!
Un tāpēc esmu apjukusi cik pienākās darbiniekam kompensējamās dienas!!!
sarēķiniet cik viņam no 2002 gada bija jābūt atvaļinājumā - izņemtais atvaļinājums = kompensējamais atvaļinājums
Izskatās, ka kompensācija par 9 mēn.x 1.67 d. Ja neesi vēl tikusi pie aprēķina failiņa- iedod mailiņu.
Atradu mailiņu- nosūtīju...
Sandera
Paldies! Man jau likās ka jāreiķina tā! Tik šaubas mani māca - tādēļ arī jautāju!!!
Paldies!!!
Kas par ērmu 1.67 d.?Iedodiet tiesību akta pantiņu:-(
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture